Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 22 березня 2023, 03:26
2084
1

Ольга ХАРЛАН: «Рішення повернути рф підкосило мене, два тижні були пеклом»

Далі спортсмени з росії та білорусі можуть брати участь у турнірах

| Оновлено 22 березня 2023, 03:26
2084
1
Ольга ХАРЛАН: «Рішення повернути рф підкосило мене, два тижні були пеклом»
instagram.com. Ольга Харлан

Українська фехтувальниця Ольга Харлан розповіла про те, як командний Кубок світу став останнім турніром без участі представників росії та білорусі, які далі зможуть брати участь у турнірах.

«Вихідні вийшли дуже емоційними, бо після цього рішення ми не знаємо, як реагувати... Пригнічений стан був. Всі підходили, співчували, казали, що вони з нами. В перший день я не фехтувала, дуже багато розмовляла про цю ситуацію, як переживаю це. Ці два тижні були пеклом для мене, я хотіла нормально підготуватися до цих змагань, останніх перед відбором на Олімпіаду. І коли це рішення прийняли, воно сильно підкосило мене морально. Тому до цих змагань я не була готова морально. І мій особистий результат вийшов не такий, як хотілося. Ми налаштовувались на командні змагання, хотіли попасти у топ-8. Знали, що буде важко, бо там команда Франції, перший номер рейтингу. Ми розмовляли з дівчатами, я казала погані слова, не можу повторити їх зараз. Але я сказала, що ми можемо їх перемогти. Це спрацювало, і сподобалося, що коли фехтували проти Франції, то боролися. Програвали усю зустріч, але не здавалися».

«Дуже хотілося щось вже показати, і це були останні змагання, на яких ми можемо себе вільно відчувати. Бо ми не знаємо, що буде далі, не знаємо, чи будемо їздити на змагання, чи ні. Якщо хтось думає, що на нас це ніяк не впливає, це неправда. Можу сказати особисто про себе, на мене це дуже сильно впливає. Дуже багато країн проти такого рішення [повернути росіян], провідних країн у світі фехтування. І якщо вони будуть нас підтримувати у нашому рішенні бойкотувати, не фехтувати проти них, то це буде. А якщо ні – буде важче в 10 разів з цим боротися», – сказала Харлан.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил