Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 22 березня 2023, 22:34
880
1

Ірландія – Латвія. Прогноз та анонс на товариський матч збірних

Поєдинок відбудеться 22 березня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 22 березня 2023, 22:34
880
1
Ірландія – Латвія. Прогноз та анонс на товариський матч збірних
Getty Images/Global Images Ukraine

22 березня на «Авіві» пройде товариський матч, в якому Ірландія зустрінеться з Латвією. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Ірландія

Збірна вважається середняком європейського футболу. На чемпіонати світу її кваліфікації замало - востаннє на мундіаль пробивалися ще 2002-го року. Але на Євро відбір лояльніший, і зелені грали там 2012-го, а потім навіть виходили до плей-оф через 4 роки. Але потім плей-оф програли, і крайній континентальний турнір ірландці пропустили. Про рівень команди можна судити за Лігою Націй: ось уже тричі там займали строго 3-тє місце у своїй групі дивізіону В. Так само було і минулого року, коли підопічні Стівена Кенні виявилися гіршими і за Шотландію, і за Україну. Щоправда, сусідів у дома обігравали, причому 3:0 - натомість на виїзді поступилися навіть аутсайдеру, вірменам. Загалом дуже видно залежність від місця проведення матчів. Дома ейре можуть покласти на лопатки практично будь-якого, але на виїзді здуваються і можуть капітулювати навіть з аутсайдером.

Латвія

Команда, звичайно, може пишатися гідною участю на Євро-2004. Але і до цього, і особливо після нічого не вдавалося показати. Досить сказати, що, починаючи з відбору на континентальний чемпіонат 2008 року, жодного разу прибалти не фінішували у своїх групах вище 5-го місця. У результаті в минулорічній Лізі Націй довелося грати на рівні дивізіону D, тобто серед головних аутсайдерів. Так, там вдалося виграти і отримати право на підвищення. Але при цьому підопічні Дайніса Казакевичса лише за додатковими показниками випередили молдаван. Їм програвали вдома 1:2, а насамкінець не змогли взяти щось більше, ніж нічия, в Андоррі. Втім, чого чекати від збірної, куди через кадровий голод доводилося звати футболістів без клубу?

Статистика особистих зустрічей

Зіграно 5 поєдинків, причому офіційні, відбіркові, припали на 1992-1995 роки, а товариський матч провели 10 років тому. Не змінювалося лише одне: весь час перемагала Ірландія.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у латишів. Ірландці гарні саме на своєму полі – ставимо на фору –1,5 гола з коефіцієнтом – 1,84.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СУДАКОВ: «Не було б виконавців, як Мудрик і Циганков – не віддав би асисти»
Футбол | 29 березня 2024, 03:49 3
СУДАКОВ: «Не було б виконавців, як Мудрик і Циганков – не віддав би асисти»

Георгій прокоментував перемогу збірної України над Ісландією (2:1)

Джерело: легіонер Шахтаря хоче покинути клуб через вибухи в Києві
Футбол | 28 березня 2024, 13:56 19
Джерело: легіонер Шахтаря хоче покинути клуб через вибухи в Києві

Кевін Келсі займається питанням працевлаштування в MLS

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил