Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 31 березня 2023, 21:59
4657
1

Фантастичний Циганков: як зіграли українці у топ-чемпіонатах

Блогер Sport.ua – про виступ українців у європейських топ-чемпіонатах

| Оновлено 31 березня 2023, 21:59
4657
1
Фантастичний Циганков: як зіграли українці у топ-чемпіонатах
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Циганков

У вихідні пройшов тур у провідних чемпіонатах Європи. Підбиваємо підсумки для наших співвітчизників з топ-ліг.

Дубль Циганкова

«Жирона» не може перемогти у третьому матчі поспіль. У поточному турі каталонський клуб у передмісті Мадрида зіграв унічию із «Райо Вальєкано» – 2:2.

У першому таймі господарі мали закривати питання про переможця матчу. Але почали відверто чудити. За рахунку 2:1 невдало розіграли пенальті. У другій половині гри вже цікавіше виглядала «Жирона», яка мала більше своїх моментів. Нічия – закономірний результат гри.

Віктор Циганков став найкращим гравцем матчу. Українець оформив дубль. Колишній гравець «Динамо» забив обидва свої м'ячі не у звичному для себе стилі. Віктор зіграв, як центрфорвард. Двічі в один дотик із близької відстані переправляв м'яч у ворота «Райо». Активно допомагав форварду «Жирони» Валентину Кастельяносу. Також українець ледве не став автором асисту, віддавши зручний пас на партнера. Проте воротар господарів Столе Димітрієвські врятував свою команду.

«Жирона» зберегла 12-у позицію та відрив від зони вильоту в 5 очок.

Мудрик не зіграв проти Миколенка

В українському дербі в АПЛ «Челсі» приймав «Евертон». «Іриски» змогли врятуватися від поразки на «Стемфорд Брідж» – 2:2. Всі чотири голи були забиті у другому таймі. «Челсі» забивав кожного разу першим, а «Евертон» відігравався. Гості забили другий гол у самому кінці поєдинку.

Михайло Мудрик та Віталій Миколенко опинилися на лавах запасних своїх команд. Перший так і не вийшов на поле протягом гри. На лівому фланзі зіграв Крістіан Пулішич. Колишній захисник «Динамо» з'явився за 6 хвилин до завершення основного часу та взяв участь в гольовій атаці, яка допомогла «Евертону» здобути нічию.

«Челсі» залишився на 10-й позиції. «Евертон» перебуває на 15-му місці та випереджає зону вильоту на 2 очки.

Getty Images/Global Images Ukraine

Легка перемога команди Зінченка

«Арсенал» здобув другу розгромну перемогу поспіль. Цього разу «каноніри» не залишили шансів «Крістал Пелас», який напередодні звільнив Патріка Вієйра. Господарі забивали по два м'ячі у кожному із таймів. «Крістал Пелес» зміг забити тільки раз, коли різниця була вже у три м'ячі. Рахунок матчу - 4:1.

Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі «Арсенала» та провів на полі 65 хвилин, після чого був замінений на Кірана Тірні. Українець активно допомагав своїй команді у позиційній атаці. Міг навіть забити гол.

«Арсенал» збільшив відрив від «Манчестер Сіті» до 8 очок, бо команда Пепа Гвардіоли перенесла матч проти «Вест Хема».

Getty Images/Global Images Ukraine

Соболь втратив місце у стартовому складі

«Страсбург» здобув важливу перемогу у боротьбі за виживання над «Осером» - 2:0. Господарі забили на початку першого тайму та наприкінці гри.

Українець Едуард Соболь другий матч поспіль опинився на лаві запасних, поступившись місцем у старті Тома Делену. Едуард вийшов на заміну наприкінці матчу.

«Страсбург» перебуває на 15-й позиції та збільшив відрив від зони вильоту до 3-х очок.

Невиразна гра Маліновського

«Марсель» здобув вольову перемогу в гостях над «Реймсом» - 2:1. Дублем відзначився Алексіс Санчес. У кінці матчу «Марселю» відверто пощастило повернутися додому з перемогою.

Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі. В середині другого тайму був замінений. За 65 хвилин гри нічим особливим не відзначився, окрім жовтої картки.

Перемога дозволила «Марселю» повернутися на другу сходинку та навіть зменшити відрив від лідера ПСЖ до 7 очок.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
xvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил