Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1293
0

Олег ГОЛОДЮК: «Нічия – закономірний результат»

Наставник «Металіста 1925» – про поєдинок з «Ворсклою»

Олег ГОЛОДЮК: «Нічия – закономірний результат»
ФК Металіст 1925. Олег Голодюк

Тренер харківського «Металіста 1925» Олег Голодюк прокоментував нічию з полтавською «Ворсклою» (0:0) у матчі 18-го туру української Прем'єр-ліги.

– Ми, як і «Ворскла», налаштовувалися сьогодні на перемогу. По грі було видно, що обидві команди хотіли виграти. Нічия. Десь повторюю слова, які я казав після «Чорноморця»: напевно, сьогодні нічия закономірний результат. У нас були дуже хороші моменти, але ми їх не використали. У Полтави також були свої моменти. Нічого, ми рухаємося далі.

– Після зимової паузи «Металісту 1925» важко даються набрані очки, забиті голи. З чим це пов'язано?
– Якби я знав відповідь на це запитання, то ми б його вже вирішили. На перший план у нас, поки що, виходять характер та самовіддача. І за це ми після кожної гри дякуємо хлопцям, що вони роблять все можливе, що від них залежить на даний момент. Є багато факторів, які впливають на це. І травми були, хтось важко переносив тренування на синтетиці, а матчі на траві. Думаю, що пауза, яка зараз буде в чемпіонаті, вона якраз нам в цей момент дуже сильно підходить. Ми попрацюємо дуже добре на тренуваннях, щоб покращити ці свої показники.

– Після повернення на поле після повітряної тривоги команда заграла значно активніше попереду. У чому причина? Як мотивували гравців?
– Знаєте, у нас такі футболісти, що їх особливо мотивувати не потрібно. Просто вони дослухалися до наших слів і зрозуміли, що дуже незрозуміла ситуація з перервою, як налаштується. Ми їм говорили, що буде шанс забити у ці 15 хвилин 100%. Треба цим скористатися. Дуже добре зіграли після тривоги. Але, на жаль, не використали свій момент.

– Двотижнева пауза в чемпіонаті, яка очікує на команду, вона в плюс чи в мінус для «Металіста 1925» перед поєдинком з одним з лідерів, з «Дніпром-1»?
– Якщо чесно, ми поки що не думаємо про гру з «Дніпром-1». Наше головне завдання зараз відновити хлопців. Тому що є дуже багато пошкоджень. Вони, можливо, жертвуючи собою, не в тій готовності, в якій хотілося б, на гру. Віддають всі сили. Слава Богу, що в нас немає ніяких нових травм. Зараз потрібно, щоб усі відновилися і вся команда на одному рівні готовності підійшла до матчу з «Дніпром-1». На даний момент, це є найголовнішим.

– Що з Ткачуком?
– Позавчора він уже провів перше тренування з командою. Але, звичайно, що він пропустив, приблизно, три тижні й ще не був готовий грати. Зараз він з усіма повертається до загальної групи і з усіма готуватиметься до «Дніпра-1».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме матчі Євро-2024
Футбол | 18 квітня 2024, 13:30 7
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме матчі Євро-2024

MEGOGO — офіційний мовник УЄФА Євро-2024

Лунін отримав високе визнання за неймовірний перфоманс у грі з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 10:51 3
Лунін отримав високе визнання за неймовірний перфоманс у грі з Ман Сіті

Українець потрапив у символічну команду тижня Ліги чемпіонів від WhoScored та SofaScore

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.