Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 19 березня 2023, 21:31
469
0

Лаціо – Рома. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Дербі делла Капітале пройде без фаворита, але обіцяє бути напруженим

| Оновлено 19 березня 2023, 21:31
469
0
Лаціо – Рома. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 19 березня, у Римі на полі «Стадіо Олімпіко» відбудеться матч 27-го туру чемпіонату Італії, в якому стосунки з'ясують «Лаціо» та «Рома». Стартовий свисток у матчі пролунає о 19:00 за київським часом.

Лаціо

Римський «Лаціо» у турнірній таблиці Серії А посідає 3-е місце. У 26-ти матчах команда набрала 49 очок (14 перемог, 7 нічиїх, 5 поразок). Актив «лаціале» на 19 пунктів менший, ніж у «Наполі», який одноосібно лідирує. Натомість підопічні Мауріціо Саррі лише один бал програють «Інтеру», який йде на другій позиції.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

У попередньому турі «Лаціо» на виїзді поділив очки з «Болоньєю» - 0:0. Таким результатом римляни перервали серію з трьох переможних поєдинків, коли по черзі змогли обіграти «Салернітану» (2:0 у гостях), «Сампдорію» (1:0 вдома) та «Наполі» (1:0 на виїзді). До речі, вигравши у неаполітанців, «Лаціо» завдав їм лише другої поразки у нинішньому чемпіонаті Італії.

Цікаво, що «Лаціо» за своєї високої позиції у генеральній класифікації Серії А за досягненнями у рідних стінах лише шостий у лізі. У 13-ти домашніх матчах сезону-2022/2023 команда Саррі набрала 24 очки – 7 перемог, 3 нічиї, 3 поразки.

Рома

Римська «Рома» розташовується на 5-й позиції у таблиці італійського чемпіонату. У команди є в активі 47 очок після 26-ти зіграних поєдинків (14 перемог, 5 нічиїх, 7 поразок). «Вовки» на один бал відстають від «Мілана», який йде четвертим - на лігочемпіонівській позиції.

У матчі Серії А тижневої давності «Рома» програла. Вона на своєму полі видала результативний поєдинок разом із «Сассуоло», але капітулювала – 3:4. Загалом у чотирьох останніх турах підопічні Жозе Моуріньо чергують невдачі з успіхами. До фіаско у грі з «Сауссуоло» вони обіграли вдома з рахунком 1:0 «Ювентус», а до цього програли на виїзді «Кремонезе» (1:2) та мали перемогу над «Вероною» (1:0 на своєму полі).

Якщо брати до уваги лише досягнення на виїзді, то «Рома» у нинішній Серії А четверта. Вона у 13-ти гостьових зустрічах набрала 22 очки, здобувши 6 перемог та 4 нічиї при трьох поразках. Втім, ось вже у трьох поспіль матчах на виїзді «вовки» не можуть виграти – 1 нічия та 2 поразки.

Орієнтовні склади

Лаціо: Проведел – Марушич, Казале, Романьйолі, Хюсай, Мілінкович-Савич, Катальді, Луїс Альберто, Педро, Дзакканьї, Андерсон.

Рома: Патрісіу – Манчіні, Смоллінг, Ібаньєс, Залевськи, Крістанте, Матіч, Спінаццола, Пеллегріні, Дібала, Абрахам.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку сили команд виявляться рівними. До того ж, вони не зможуть потішити великою кількістю голів та ТБ 2,5 не зіграє. Нашою ставкою буде позиція – нічия.

19 березня, неділя

Лаціо – Рома
Рим. «Стадіо Олімпіко». 19:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 11:55 6
Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ

Ігор Бурбас стверджує, що базовою датою старту УПЛ 2024/25 є 3 серпня 2024 року

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.