Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 березня 2023, 21:01
2161
1

Боротьба за чемпіонство продовжується. Дніпро-1 мінімально переграв Верес

Рівненська команда продовжила свою неприємну серію

| Оновлено 18 березня 2023, 21:01
2161
1
Боротьба за чемпіонство продовжується. Дніпро-1 мінімально переграв Верес
СК Дніпро-1

У «Вереса» була перед цим матчем серія з шести ігор без перемог - п'ять поразок і нічия. Дніпряни ж двічі поспіль не виграли, цей факт коштував їм першого місця в турнірній таблиці.

Стартові склади команд у порівнянні з минулим туром змінилися не надтоо. Найпомітнішими моментами було те, що в господарів був відсутній Кльоц, а в гостей повернувся Сарапій в центр захисту.

Гра розпочалася з атак дніпровської команди, вони раз за разом доходили до воріт Когута. І якщо спершу то гості мазали, то влучали в свої партнерів, то на десятій хвилині рахунок вдалося відкрити. Піхальонок запустив на лівий фланг Бланко, отримав пас у відповідь і точно пробив з лінії штрафного у правий кут.

СК Дніпро-1

Бланко і надалі був активним, постійно відкриваючись під паси партнерів та самостійно роздаючи гострі передачі. Контроль м'яча гостей іноді мінявся на огризання гостей - зокрема, Дахновський на сімнадцятій хвилині відверто пробачив «Дніпро-1», не влучивши у ворота. А трохи пізніше сейв туру видав Когут - після подачі Піхальонка Довбик бив головою впритул у кут, але рівненський воротар продемонстрував дива реакції.

Юрій Вірт чомусь завівся, але швидко отрима жовту картку, це остудило його емоції. Його команда ніби й старалася, але клас опонентів просто був вищим. Цікавим також виглядало протистояння на фланзі братів Пасічів, які переважно грали досі в одних командах, а тепер вийшли на поле по різні сторони барикад. Пасіч з Рівного - Геннадій - міг і забивати, але після прострілу справа Дахновського не вдарив так, як треба. В гостей до перерви загрожували володінням Когута Пеглоу з Піхальонком, але рахунок не змінився.

СК Дніпро-1

Після перерви гра не змінилася особливо. Можливо, «Верес» був більше з м'ячем. Зокрема, Станіслав Шарай і Геннадій Пасіч могли б пробити і точніше з непоганих позицій, але вони промазали.

На полі чомусь розчинився Бланко. Як півзахисник провів якісний перший тайм, так він невдало зіграв у таймі другому - почастішали дурні обрізки, на щастя, далеко від своїх воріт, внаслідок чого був замінений. В господарів на поле виходили нові гравці, вони гідно замінили партнерів, але, знову ж таки, клас дніпрян був вищим.

СК Дніпро-1

З моментів, які були на полі до кінця гри, хочеться виокремити впевнену гру Рибака, який вже другий матч поспіль підміняв Валефа. Мабуть, бразильський кіпер присяде на лавку - молодий воротар кілька разів впевнено врятував команду, особливо ефектно виглядав сейв ногою і шпагаті після виходу Шестакова сам на сам.

0:1 читалися, не бачилося передумов, що рахунок зміниться. І хоча футбол - непередбачувана гра, але сьогодні все сталося, як і очікувалося - «Дніпро-1» здобув три очки і, принаймні на добу, наздогнав «Шахтар» в турнірній таблиці. А «Верес» під час паузи на матчі національних збірних винаходитиме рецепт для покращення вже катастрофічних результатів.

Українська Прем'єр-ліга. 18 тур.

«Верес» - «Дніпро-1» - 0:1.

Піхальонок, 10.

Шух, 76, Г. Пасіч, 90+2 - Пеглоу, 81, Сарапій, 90+4.

«Верес»: Б. Когут - Балан, Курко, Вовченко, Гагун - Лебеденко, Кучеров (Шух, 69) - Г. Пасіч, С. Шарай (Блізніченко, 75), Дахновський (В. Шарай, 75) - Гайдучик (М. Шестаков, 63).

«Дніпро-1»: Рибак - Є. Пасіч (Підлепенець, 59), Сваток, Сарапій, Каплієнко - Рубчинський (Назаренко, 86), Бланко (Танковський, 77) - Танчик (Хайнер, 59), Піхальонок (І. Когут, 86), Пеглоу - Довбик.

Арбітр: Денис Шурман (Вишневе).

Стадіон: «Авангард» (Рівне).

ВЕРЕС - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

10’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Піхальонок (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
На даний момент Дніпро-1 перший у таблиці УПЛ - за рахунок перемоги в особистій зустрічі. Хоча це не принципово і дуже умовно, оскільки Шахтар у Руху завтра швидше за все виграє.