Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 березня 2023, 13:12
1898
7

Джерело: Матвієнко підпише новий контракт із Шахтарем

Захисник має намір залишитись у донецькому клубі

| Оновлено 18 березня 2023, 13:12
1898
7
Джерело: Матвієнко підпише новий контракт із Шахтарем
ФК Шахтар. Микола Матвієнко

Захисник донецького «Шахтаря» Микола Матвієнко має намір підписати новий контракт із «гірниками» терміном до червня 2028 року. Про це повідомив журналіст Фабріціо Романо.

У січні цього року Матвієнка намагався придбати «Брайтон», але його пропозиція (20 мільйонів євро) була відхилена «Шахтарем». Відзначається, що донецький клуб хотів продати захисника за 30 мільйонів євро.

«Брайтон» залишається серед клубів, які стежать за Матвієнком, і може знову розпочати переговори із «Шахтарем» щодо набуття прав на футболіста у літнє міжсезоння.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nicksaf
Подпишет, так как после роттердама+++++++ его уже не купят.
anacreon
Після цього на проекті "Матвієнко в Європі" можна ставити хрест. Хлоп не  хоче виходити з теплої ванни і зони комфорту. Потім в 35 років буде давати інтерв'ю, де гордо згадувати: "А от тут мене хотів купити Аякс, а от тут я майже перейшов у Брайтон, але трохи не склалося".....
Як дають всі наші лузери типу Мілевського з його  Фіорентиною.
Хто реально хоче перейти  в Європу, той не буде продовжувати контракт, аби давити на керівництво, аби те шукало варіанти. А хто лох і перепідписує, то тоді керівництво просто сидить і роками чекає отих мега-мільйонів, які ніхто ніколи не запропонує.
Отак і просиділи свою молодість Ярмоленко, Коноплянка, Циганков. Миколенку і Забарному дуже повезло, що зо ними прийшли з 20-ма мільйонами і Суркіс одразу пов'язав бантіка і відпустив. А Гусєву, Хачеріді, Мілевському, Алієву, Шапаренку та іншим зіронькам Динамо не повезло і вони просиділи в Динамо.
Те саме Кучер,  Степаненко в Шахтарі.  Вдалося розвести Челсі з Мудриком і тепер в Шахтаря ще більше поїде криша і за всіляких посередніх Матвієнок будуть по 30 мільйонів вимагати, коли хтось за 20 забирав. Матвієнко міг зараз бігати в АПЛ, натомість програє 7 м'ячів Феєнорду і тепер буде грати в УПЛ проти минаїв.
Soler61
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Умник
Я ж говорил пророческие вещи))).
В 35 лет Коля даст интевью что в 2022 году им интересовался Брайтон.
Прямо точь в точь как один игрок рассказывал что им когда то интересовался Кристал Пэлес.
Remark
Этот тот защитник-бриллиант, которого полЕвропы хотело приобрести; но так никто и не смог купить так как мало предлагали?  
Sviatoslav Kudelych
Думаю, десь колись кудись до/замість Кривцова, може і вибереться...