Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 березня 2023, 14:32
2657
2

Інгулець – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Команди у 2023 році ще не програвали в УПЛ

| Оновлено 19 березня 2023, 14:32
2657
2
Інгулець – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 19 березня, у селі Петрове на полі стадіону «Інгулець» відбудеться матч 18-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Інгулець» з'ясує стосунки з «Чорноморцем». Стартовий свисток у матчі пролунає о 13:00 за київським часом.

Інгулець

У турнірній таблиці чемпіонату України «Інгулець» посідає 10-те місце з 19-ма очками після 16-ти ігор. У попередньому турі петровці вдома зустрічалися з «Металістом» та здобули перемогу з рахунком 2:1.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Перемога над харківською командою стала для «Інгульця» 5-ю цього сезону УПЛ. До того ж, команда довела свою серію переможних поєдинків до чотирьох. Нагадаємо, під завісу осінньої частини сезону петровці обіграли вдома «Львів» та «Верес» – обидва рази по 1:0. А на старті другої частини кампанії підопічні Сергія Ковальця на виїзді сенсаційно здолали «Динамо» – 2:0.

Той самий успіх у протистоянні з «Металістом», у якому дублем відзначився півзахисник Володимир Одарюк, стала знаковою для автора двох голів. За підсумками 17-го туру сезону Одарюк був удостоєний визнання як найкращий гравець туру.

У майбутньому матчі партнерам не зможе допомогти захисник Сергій Ченбай. Він пропустить гру через дискваліфікацію. Якщо вірити як офіційним даним, так і інформації з неофіційних джерел, інших кадрових проблем Ковалець перед грою з «Чорноморцем» не має.

Чорноморець

Одесський «Чорноморець» має 15 турнірних пунктів і займає 14-ту позицію у таблиці УПЛ. У матчі попереднього 17-го туру сезону підопічні Романа Григорчука грали на своєму полі з харківським «Металістом 1925». Зустріч завершилася внічию 1:1.

Поділивши очки із харків'янами, одесити довели серію своїх матчів у чемпіонаті України без поразок до трьох. У заключній грі 2022 року вони зіграли внічию 2:2 із «Рухом». Потім у стартовій зустрічі весняної частини сезону «Чорноморець» здобув у Рівному перемогу над «Вересом» - 3:1. Ну, і далі була нічия з «Металістом 1925».

До поєдинку з «Інгульцем» одесити підходять без дискваліфікованих. У матчі з «1925-ми» Григорчук задіяв у півзахисті Олександра Демченка та Данила Алефіренка. Їм він віддав перевагу перед Сергієм Політилом та Андрієм Штогріним, які грали у зустрічі з «Вересом». Цілком ймовірно, що наставник «Чорноморця» і проти «Інгульця» проведе ротацію складу.

Статистика матчів

«Інгульець» та «Чорноморець» провели між собою в УПЛ два очні поєдинки.

Вперше в історії їхні шляхи-доріжки в еліті перетнулися у сезоні-2021/2022. У матчі першого кола в Одесі було зафіксовано нічию 1:1. На жаль, гра-відповідь у Петровому не відбулася, оскільки чемпіонат був достроково завершений через початок повномасштабного вторгнення в Україну рашистських окупантів.

Знову в Одесі та знову 1:1 команди зіграли між собою у першій половині нинішньої кампанії.

Феміда

Матч «Інгулець» – «Чорноморець» судитиме арбітр зі Львова Роман Блавацький. Допомагатимуть йому Олександр Дашко з Київської області та Володимир Шлончак із Черкас. Резервний арбітр - Кирило Заброда (Київ).

Делегат УАФ – Олег Спічек (Київ). Спостерігач арбітражу УАФ – Сергій Возняк (Миколаїв).

Орієнтовні склади

Інгулець: Паламарчук – Мельничук, Ковальов, Кучеренко, Смоляков – Нагієв, Кухарук, Клименко, Одарюк – Сітало, Козак.

Чорноморець: Непогодов – Путря, Салюк, Гучек, Брагару – Кузик, Васильєв, Демченко – Бадібанга, Алефіренко, Юсов.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку його господарі зможуть зіграти краще за гостей. До всього обидві команди не повинні потішити результативністю. Як наслідок, нашою ставкою буде – перемога першої команди з ТМ 2,5 у матчі.

19 березня, неділя

«Інгулець» – «Чорноморець»
Петрове. «Інгулець». 13:00
Арбітр – Роман Блавацький (Львів)
ТБ-трансляція – Setanta Sports
ІНГУЛЕЦЬ – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:0
Сделать ставку Зробити ставку
Melbet
  • 2.41
  • 3.19
  • 3.08
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Я надеюсь Черноморец сможет показать как надо Петровых обыгрывать
Александр Белогубко
хорошо что не играет Штогрин это радует --ГРИ ставь Брагару в полузащиту --он атакующий игрок а не защитник --что с Войтиховским ждём его на поле и Авагимяна тоже