Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

16.03.2023 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:4 0 : 1
Манчестер Юнайтед Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 16 березня 2023, 19:45
1441
0

Бетіс – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи

Фаворит усе, що хотів, сказав під час першого матчу

| Оновлено 16 березня 2023, 19:45
1441
0
Бетіс – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 16 березня, у Севільї на стадіоні «Беніто Вільямарін» відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА з футболу, у якому зіграють іспанський «Бетіс» та англійський «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток сербського рефері Срджана Йовановича прозвучить о 19:45 за київським часом.

Бетіс


У іспанському футболі існує досить багато самобутніх колективів, проте далеко не кожен може похвалитись чітко побудованою бюрократичною системою, яка з року в рік дозволяла б досягати непоганих результатів за мінімальних вкладень коштів. Севільський «Бетіс» належить до такого класу команд, які вміють знаходити незатребувані кадри високого рівня на всіх ринках Європи та Південної Америки, додавати їх до власних вихованців, і на виході мати склад, який за рівнем досвіду та юнацького максималізму завжди готовий нав'язати боротьбу навіть найбільш серйозним клубам.

Зараз у «зелено-білих» якраз перебуває в розпалі одна з таких ітерацій розвитку, яка відбувається під керівництвом досвідченого чилійського фахівця Мануеля Пеллегріні. Минулого сезону севільський колектив поклав до своєї колекції третій головний трофей Кубка Іспанії, який став першим серйозним досягненням із сезону-2004/05, і дозволив команді опинитись на груповому етапі Ліги Європи. Квартет за участі «Роми», «Лудогорця» та ХІК для «Бетіса» не виявився складним, проте в нагороду за перший рядок вони отримали англійський «Манчестер Юнайтед», чого з радістю хотіли б уникнути. Тим паче, що перший матч на «Олд Траффорд» (1:4) припав на дуже складний період сезону з матчами проти «Реала» (0:0) та «Вільярреала» (1:1), у яких команда повинна була чіплятись за очки задля збереження за собою п'ятого рядка турнірної таблиці. Довелося чимось пожертвувати, і інтереси у міжнародній кампанії в цій ситуації опинилися зайвими.

Манчестер Юнайтед


Нідерландський фахівець Ерік тен Гаг на початку поточного сезону поклав на свої плечі досить важкий тягар відповідальності за порятунок англійського «Манчестер Юнайтед» із тривалої кризи, яка супроводжувалася як зміною тренерських штабів, так і невдалими результатами. І далеко не все з першого разу виходило в екс-наставника амстердамського «Аякса», але час мимоволі минав, і в команди навіть з'явився на рахунку перший трофей – Кубок англійської ліги, який «Червоні дияволи» забрали за підсумками протистояння проти «Ньюкасла» на полі легендарного «Вемблі».

Але не встигли вщухнути емоції від великого успіху, як «Манчестер Юнайтед» вирушив на «Енфілд» у гості до «Ліверпуля», де сталося страшне. На поразку в Північно-Західному англійському дербі можна було очікувати, але ж не з рахунком 0:7! Після того важкого вікенду команда тен Гага саме мала проводити перший матч проти «Бетіса», але, на щастя для неї, наслідків розгрому ніхто до так і не помітив. Проте вже за кілька днів «Юнайтед» удома не забили у ворота «Саутгемптона», після чого їхньому наставникові залишається лише з глузуванням нагадувати, скільки забитих м'ячів команда «заборгувала» своїм уболівальникам за ганьбу. Можливо, вихід до наступного раунду єврокубків дозволить остаточно привести клуб із Манчестера до належного стану.

Орієнтовні склади


«Бетіс»: Браво – Міранда, Руїс, Песселья, Сабалі – Родрігес, Карвалью – Хуанмі, Перес, Каналес – Іглесіас.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Маласія, Магуайр, Варан, Ван-Бісака – Забітцер, Каземіро – Еланга, Фернандеш, Санчо – Рашфорд.

Не зіграють: Луїс Феліпе, Фекір, Крус – Гарначо, Еріксен, Ван де Бек, Лінделеф, Марсьяль.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості знову переможуть, але з меншою перевагою. Нашою ставкою буде позиція – Обидві заб'ють: Так, із коефіцієнтом 1.70.

16 березня, четвер

«Бетіс» – «Манчестер Юнайтед» (перший матч - 1:4))
Севілья. «Беніто Вільямарін». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Срджан Йованович (Бєлград, Сербія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Сделать ставку Зробити ставку
Melbet
  • 3.60
  • 3.40
  • 2.10
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.