Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

16.03.2023 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:2 1 : 0
Севілья Проходить далі
Ліга Європи
|
1169
1

Фенербахче – Севілья. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 16 березня о 19:45 за Києвом

Фенербахче – Севілья. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

16 березня на «Шюкрю Сараджоглу» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Фенербахче» зустрінеться з «Севільєю». Старт поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Фенербахче

Клуб ставив перед собою головним завданням повернення титулу - дуже давно не виходить взяти титул, як для стамбульського гранда. Під цю мету і звали Жорже Жезуша, заодно придбавши нову купу статусних новачків. Ось тільки поки що і на цьому місці португалець, можливо, і не розчаровує повністю, але поки що не виправдовує надії. Почав із канарками цей фахівець із раннього вильоту у кваліфікації Ліги чемпіонів, а на внутрішній арені серйозно відстають від сусіда та ворога, Галатасарая. Тож залишається лише намагатися реалізувати себе через Лігу Європи. Там турки без проблем впоралися влітку у відборі зі Словацько та Аустрією, а восени, на груповому етапі, не програвали жодного разу АЕКу з Ларнаки, київському Динамо й Ренну. У результаті стартували у плей-оф лише у 1/8 фіналу. І, мабуть, там і закінчать - в Іспанії програли 0:2.

Севілья

Команда сподівається виграти Лігу Європи. Це у Білої Андалусії виходило не раз, за різних наставників. Але зараз це єдиний спосіб врятувати нинішній сезон. Все не склалося ще з самого старту, і за це розплатився посадою Юлен Лопетегі. Але Хорхе Сампаолі, що змінив його, через півроку роботи на Рамон Санчес Пісхуан так само в Прімері веде боротьбу за виживання. Тим важливіше взяти звичний собі єврокубок, куди вкотре іспанці випали з третього місця у групі Ліги чемпіонів. І без жодних проблем вибили в 1/16 фіналу ПСВ. Так, в Ейндховені було 0:2, але ці голи були пропущені наприкінці і, головне, перед цим дома нідерландців розгромили 3:0. Зараз на своєму полі минулого тижня виграли скромніше, але теж досить солідно, забивши 2 м'ячі.

Статистика особистих зустрічей

Сторони грали вже у 1/8 фіналу, але Ліги чемпіонів у 2008-му році. Тоді вони обмінялися перемогами 3:2 на своїх полях, а серію пенальті в гостях виграв Фенербахче.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що турки мають шанси виграти наостанок. Але швидше можна ставити на досить яскравий футбол, беручи тотал більше 2,5 голів з коефіцієнтом – 1,94.

Сделать ставку Зробити ставку
Melbet
  • 2.25
  • 3.65
  • 3.35
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
ТБ 2 общий! Должны быть топовый матч.