Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

16.03.2023 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 0 : 2
Ювентус Проходить далі
Ліга Європи
|
1180
1

Фрайбург – Ювентус. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 16 березня о 21:45 за Києвом

Фрайбург – Ювентус. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

16 березня на «Європа-Парк» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому «Фрайбург» зустрінеться з «Ювентусом». Старт поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Фрайбург

Команда дуже довго грає під керівництвом одного і того ж наставника, Крістіана Штрайха. І раніше періодично у нього виходили непогані результати - інакше стільки б не утримував свою посаду. Але окремо стоїть пара останніх років. Минулого сезону трохи не вистачило, щоби взяти 4-те місце в Бундеслізі, і вперше вдалося дійти до фіналу кубка. Наразі бразильці з Брайсгау приблизно утримуються на такому ж високому рівні. Але при цьому виходило добре проявити себе в рамках Ліги Європи. Вигравши всі 4 перші поєдинки у групі, німці де-факто достроково все вирішили. І навіть після цього не програвали, зігравши внічию з Олімпіакосом та Карабахом. У результаті плей-оф почався тільки минулого четверга - там все ж таки поступилися, але мінімально.

Ювентус

Клуб би не зміг претендувати на Скудетто - дуже вже добре грає зараз Наполі. Але точно йшов на 2-3 місце - все перекреслив 15-очковий штраф. І то, є враження, що Аллегрі та його підопічні не здаються, і ще спробують забратися до квартету лідерів навіть у таких умовах. Тим не менш, цікава і Ліга Європи, причому Массіміліано прямо сказав, що розглядає її не тільки як шанс нарешті виграти трофей, але і як лазівку в Лігу Чемпіонів. Щоправда, почали там лише з нічиєї дома, дозволивши скромному Нанту в Турині відігратися на 1:1. Але у Франції відповів Ді Марія, оформивши хет-трик у ворота канарок. З німцями теж починали на своєму полі вже успішніше. І знову відзначився Анхель.

Статистика особистих зустрічей

9 березня сторони вперше зіграли між собою.

Прогноз

Букмекерські контори надають перевагу італійцям і на виїзді. Але для них головне - результат, тому навряд чи Ювентус активно піде в атаку - тим більше, що зараз у підопічних Аллегрі добре виходить грати в обороні. Ставимо на тотал менше 2,5 голів з коефіцієнтом – 1,65.

Сделать ставку Зробити ставку
Melbet
  • 3.28
  • 3.35
  • 2.40
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Ставка: Фрайбург забьёт.
Прогноз: Скорее всего тут ТБ через ОЗ и ничьи НЕ будет.