Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

14.03.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 0 : 0
Інтер Мілан Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 березня 2023, 03:39
1734
0

Сімоне ІНДЗАГІ: «Нам пощастило? За 180 хвилин ми заслужили чвертьфінал ЛЧ»

«Інтер» утримав нічию з «Порту» у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 15 березня 2023, 03:39
1734
0
Сімоне ІНДЗАГІ: «Нам пощастило? За 180 хвилин ми заслужили чвертьфінал ЛЧ»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сімоне Індзагі

Наставник італійського «Інтера» Сімоне Індзагі прокоментував нічийний результат у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Порту» (перший матч – 1:0 на користь «нерадзуррі»):

«Ми провели чудову гру, команда згуртувалася та провела відмінний матч. Ми чудово провели перший тайм, а наприкінці матчу ми всі разом оборонялися. Честь цій команді.

Нам пощастило? У футболі успіх має відносне значення, за 180 хвилин ми заслужили вихід до чвертьфіналу. Тепер ми гратимемо дуже впевнено.

Я дуже задоволений тим, що ми робимо, це заслуга всіх гравців, котрі принесли мені трофеї та чвертьфінали Ліги чемпіонів за ці 18 місяців. Це момент, яким я хочу насолоджуватися, я насолоджуюся всім. Фанати мають пишатися цим, побачимо, що буде далі».

Голкіпер «Інтера» Андре Онана:

«Щоправда, ми дуже добре працювали як команда і постраждали на останніх хвилинах проти такої ж гарної команди. Ми знали, що це буде складно, але зробили те, на що я сподівався, і виграли протистояння. У них сильна команда, але ми були кращими».

Півзахисник «Інтера» Генріх Мхітарян:

«Ми знали, що буде дуже важко, я хочу привітати своїх товаришів по команді, бо ми вперто боролися. До кінця нам довелося виборювати цей результат. Ми робимо все можливе у цих іграх. Сподіваюся, цей прохід до чвертьфіналу дасть нам поштовх до наступних матчів.

Іти до кінця – до фіналу? Ми завжди можемо мріяти, хочемо зробити все можливе. Це чудова можливість, «Інтер» якийсь час не виходив до чвертьфіналу. Попереду на нас чекають два дуже складні матчі, але ми зробимо все можливе, щоб рухатися вперед».

Захисник «Інтера» Маттео Дарміан:

«Це був важкий вечір, але тепер є багато задоволення. Ми зробили все можливе, щоб принести додому важливий результат для всіх: команди, клубу та вболівальників.

Ми знали, що маємо бути обережними з кожним м'ячем. Ця кваліфікація винагороджує нас за зусилля, які ми доклали досі в Європі. Ми знаємо, що нам не вистачало наступності в лізі, ми втратили кілька очок, але цей результат має вселити у нас впевненість.

У нас немає переваг, всім їм важко протистояти. Бажаю «Наполі» удачі, було б непогано, якби у чвертьфінал вийшли три італійські команди».

Півзахисник «Інтера» Хакан Чалханоглу:

«Стільки емоцій зараз, через стільки років ми пишаємося цим досягненням. Ми припустилися кількох помилок, але виконали чудову роботу, це було дуже складно, але я вітаю команду з чудовою роботою.

У Лізі чемпіонів може статися будь-яке, цей матч відновлює для нас мотивацію. Ми виконали чудову роботу, не забили, але старанно працювали до фінального свистка і пройшли до чвертьфіналу».

ц

Події матчу

90’
Pepe (Порту) отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.