Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Наполі
15.03.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:0 3 : 0
Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 березня 2023, 21:55
2250
4

Наполі – Айнтрахт. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 15 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 15 березня 2023, 21:55
2250
4
Наполі – Айнтрахт. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

15 березня на «Стадіо Дієго Армандо Марадона» (Сан-Паоло) пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Наполі» зустрінеться з «Айнтрахтом» (Франкфурт). Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Наполі

Клуб перебуває у досить цікавій ситуації. Начебто зараз починається весняний, вирішальний відрізок сезону. Ось тільки зараз немає особливої необхідності рвати жили. У Серії А дуже велика дистанція - тут і самі партенопеї показували чудову статистику, і переслідувачі допускали чимало осічок, що вилилося в перевагу у півтора десятка очок навесні. Тож навіть окремі втрати Хвічі та компанії навряд чи щось змінять у плані переміщення скудетто на південь Італії. Начебто Спаллетті треба було б зараз перенести фокус уваги на Лігу чемпіонів. Але й тут це не дуже виправдано ситуацією. У Франкфурті-на-Майні, незважаючи на те, що Кварацхелія не реалізував пенальті, гості виграли 2:0 і де-факто зняли питання про чвертьфіналіста.

Айнтрахт (Франкфурт)

Команда за Гласнера виглядає дуже цікаво. Минулого сезону упор було зроблено на Лігу Європи, і австрієць виграв цю ризиковану ставку, зумівши досягти успіху у вигляді титулу. Саме це й дозволило піднятися до Ліги чемпіонів. Там німці не без проблем, але в результаті успішно закінчили груповий раунд, ухитрившись обійти і лісабонський Спортінг, і Марсель, вийшовши до плей-оф. Але зараз, у плей-оф, схоже, орли підійшли до 1/8 фіналу не з найкращою формою. Це проявилося у низці втрат у Бундеслізі, що зменшило шанси фінішувати у топ-4. Вдома з італійцями змогли начебто непогано почати, але зрештою так і не забили, а потім пропустили 2 м'ячі у свої ворота. Це де-факто закрило питання про те, хто пройде до наступного раунду плей-оф Ліги чемпіонів.

Статистика особистих зустрічей

1994-го року Айнтрахт двічі по 1:0 вигравав у Наполі. Втім, італійці де-факто взяли реванш, забивши 2 м'ячі.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на нову впевнену перемогу італійців. Але тут вже можна грати у своє задоволення – рекомендуємо ставити на тотал більше 2,5 голів з коефіцієнтом – 1,79.

15 березня, середа

«Наполі» – «Айнтрахт»
Неаполь. «Стадіо Дієго Армандо Марадона». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Сделать ставку Зробити ставку
Melbet
  • 1.50
  • 4.80
  • 7.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DanUA
Ответный матч между Наполи и Айнтрахтом обещает быть интересным. Несмотря на победу неаполитанцев в первом матче, Айнтрахт может попробовать вернуть себе шансы на выход в следующий раунд. Однако, судя по форме и статистике, Наполи все же является фаворитом этой встречи. Мой прогноз - победа Наполи снова со счетом 2:0.
Remark
Хоть бы раз угадать исход матча ЛЧ. Вообще не прогнозируемый турнир.
Думаю, тут либо результативная ничья или счета 3-0, 5-0 или 4-1.