Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 14 березня 2023, 21:05
2887
0

Шоле – Будівельник. Прогноз та анонс на матч Кубка Європи ФІБА

Матч за вихід до півфіналу єврокубка

| Оновлено 14 березня 2023, 21:05
2887
0
Шоле – Будівельник. Прогноз та анонс на матч Кубка Європи ФІБА
БК Будівельник

Зустріч «Шоле» – «Будівельник» відбудеться у вівторок, 14 березня, у Франції. Початок гри о 21:00 за київським часом. У прямому ефірі матч покаже телеканал УНІАН.

Поточний тиждень стане для «Будівельника» визначальним у нинішньому сезоні. Саме від його результатів багато в чому буде залежати оцінка успішності столичного колективу в ігровому циклі 2022/2023. По ходу даної семиденки «будівельники» проведуть два поєдинки у відповідь чвертьфінальних серій Кубка Європи ФІБА і Північної Європейської Баскетбольної Ліги. І першим на черзі для підопічних Янніка Маррі йтиме незавершена суперечка з французьким «Шоле» у рамках четвертого за статусом єврокубка.

Минулого вівторка суперники провели перший матч у своїй дуелі. Якщо дивитись на гру «Будівельника», то столичний клуб видав дуже нерівний поєдинок. У першій чверті наша команда вела +9, після чого відкотилася на -10 під завісу першої половини. Однак у третій десятихвилинці кияни з'їли рівно 50% цього відставання, а у вирішальному відрізку гри були навіть не успішнішими, а, скоріше, більш наполегливішими за своїх опонентів. Фінальна сирена зафіксувала мінімальну перемогу «Будівельника» – 73:72.

Що дає цей результат киянам? В ігровому плані майже нічого. Перевага «Будівельника» буде нівельована одним точним кидком від французів з будь-якої дистанції. Основна користь від цього успіху лежить у сфері психології. Гравці київського клубу побачили, що «Шоле» можна обігравати. Важко, але можна. А саме французи були фаворитом гри у Веролі.

Сьогодні «Будівельнику» буде ще складніше, але наш колектив має резерви для посилення своєї гри. Насамперед, хочеться побачити змістовний поєдинок від Арчі Гудвіна. Американець із гідним досвідом гри в НБА вже довгий час не показує той баскетбол, на який від нього очікують. Ось і в першому поєдинку проти «Шоле» на рахунку Гудвіна було лише чотири очки з жахливим відсотком реалізації кидків (2 з 12 з гри, 0 з 2 штрафних). Та й В'ячеслав Бобров провів далеко не найкращий свій поєдинок (5 набраних пунктів).

А ось хто порадував у грі з французами, то це тріо в особах Джонні Берхаменескела, Джераї Гранта та Богдана Близнюка. Канадець одночасно став найкращим снайпером поєдинку та найкращим асистентом у своїй команді (20 очок + 6 передач). Американець Грант панував у трисекундній зоні на обох сторонах майданчика (15 набраних пунктів + 17 підбирань), а Богдан Близнюк вкотре продемонстрував свій універсалізм (12 очок + 11 підбирань + 5 передач).

Матч у Франції стане для підопічних Янніка Маррі максимально складним випробуванням. «Шоле» сильний, а крім цього, сьогодні ще буде й дуже мотивований. Трибуни гнатимуть уперед свою команду, а за спиною у киян немає очкового запасу міцності. Втім, зібратися та видати один топовий поєдинок може будь-яка команда, а колектив із такими якісними баскетболістами як у ростері київського клубу й поготів. Подивимося, чи зможе «Будівельник» зробити одну з головних сенсацій Кубка Європи ФІБА 2022/2023 та ще у чвертьфіналі відправити на відпочинок одного із двох основних фаворитів турніру.

Прогноз Sport.ua: логіка прогнозує перемогу «Шоле», але хочеться ризикнути та поставити на український клуб.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Шоле» – «Будівельник».

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 31
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.