Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 14 березня 2023, 00:44
1575
0

Мілан – Салернітана. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 13 березня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 14 березня 2023, 00:44
1575
0
Мілан – Салернітана. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

13 березня на «Сан-Сіро» пройде матч 26-го туру Серії А, в якому «Мілан» зустрінеться із «Салернітаною». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Мілан

Клуб перебуває у дуже непростій ситуації. Причому змушений ще відволікатися на Лігу чемпіонів. Цього тижня у рамках головного єврокубку грали на виїзді проти Тоттенхема, що у лютому був обіграний на виїзді. У Лондоні італійці прагматично вистояли на 0:0. При цьому зараз потрібно, незважаючи на будь-яку втому, вичавлювати максимум у рамках Кальчо. І так допустили досить несподівану осічку, програвши 1:2 у Флоренції. Поразка Фіорентині відразу ж відкинула червоно-чорних на 5-те місце в поточній турнірній таблиці Серії А. Конкуренція загалом окреслена: штрафи Ювентуса та новий спад Аталанти означають, що за 3-4 місце (і перепустку до Ліги чемпіонів) россонері боротимуться з Лаціо та Ромою, і різниця між ними мінімальна. У вовків стільки ж очок, але кращі додаткові показники, у орлів на 1 бал більше, 48 проти 47.

Салернітана

Команда минулого сезону чудовим чином врятувалася від вильоту – знову себе футбольним чарівником показав Нікола. Але, як часто у нього буває, вже наступного розіграшу Давиде поступово втратив статус героя. Помітно, що після 1-го звільнення його швидко повернули, але протримався наставник всього пару матчів. Його змінив Паулу Соуза, і незважаючи на свою досить суперечливу репутацію, португалець на новій посаді дає непоганий результат. Під його керівництвом морські коники, що раніше сухо програли тричі, змогли розгромити Монцу. А минулого туру була нульова нічия на полі Сампдорії. Тепер, з 25-ма очками, клуб знову накопичив відрив від найкращого з аутсайдерів – Верони.

Статистика особистих зустрічей

Загалом між клубами було зіграно 5 матчів. І лише рік тому, у лютому 2022-го, Салернітана зачепилась за нічию з грандом.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що чемпіон виграє, питання лише в тому, наскільки крупно. Варто обмежитися форою в -1,5 забитих голів з коефіцієнтом - 1,81.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо
Футбол | 23 квітня 2024, 09:48 49
Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо

Пропозицію робили трьом футболістам, але вони відмовились

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 31
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.