Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 березня 2023, 14:04
3024
5

Сергій ПАЛКІН: «Майже всі наші рішення були правильними»

Гендиректор «Шахтаря» – про вплив війни на клуб

| Оновлено 12 березня 2023, 14:04
3024
5
Сергій ПАЛКІН: «Майже всі наші рішення були правильними»
ФК Шахтар Донецьк. Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про те, як війна в Україні вплинула на клуб:

«Коли війна розпочалася, ми шість місяців не грали. Потім, коли вирішили грати, у нас не було тренерського штабу, пів команди, іноземці, всі поїхали. Було 15 людей команди, і все. Тож ми почали будувати команду з нуля. І це був найголовніший наш виклик, з яким ми зіткнулися за цей період.

Треба було призначити тренерський штаб, вчасно зорієнтуватися та запросити футболістів, які хочуть грати у нашій країні. А це, звісно, лише українці. З іноземців єдиним залишився Траоре, якому хотів би подякувати і віддати належне, що він так повівся. І зараз залишається, а ознак, що він хоче кудись піти, я не бачу.

Тож почали з чистого аркуша. Більше того, коли ми розпочали чемпіонат і зіграли внічию з «Металістом 1925», почали говорити, що вже не той «Шахтар», шансів на чемпіонство нуль, про єврокубки взагалі помовчимо. Але потім усе перевернулося. І виявилося, що майже всі рішення були правильними.

Футбол, який хлопці показують – і в груповому етапі Ліги чемпіонів, і в першому колі чемпіонату, – один із найкращих, що я бачив за 20 років у «Шахтарі». Я говорю більше не про результат, а як хлопці грали, який футбол показували».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
luceorius
 Якщо "майже всі," то принаймні, одне було неправилним. Нехай би розповів, яке чи які вважає неправильними.
Умник
Во мочит Серега за 20 был выигрыш кубка уефа, четвертьфинал лч. , полуфинал ле. А у него это лучший Шахтер. Когда все говорят "если бы не Трубин". Сергей вы задумайтесь может лучше переписать интервью
Александр Толстых
Ай-ай-ай ,іноземці поїхали.Свої хлопці чим гірше? Купували пачками тих бразильців та ще і платили, мабуть,непогані гроші,а тепер тих нема і Ви сіли на м'яке місце.Це ж треба таке:сім або вісім бразильців і три -чотири наших в основі.Да розвивайте наших і буде Вам щастя.Хлопці зараз непогано у ЛЄ виступають і є шанс далі пройти,а ви за іноземцями ганяєтесь.
Fred14
Палкин столько лет топил за рыгов что аж не верится .как он переобулся