Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
| Оновлено 09 липня 2023, 16:04
1101
1

СВІТОЛІНА: «Буде сумно, якщо гравців з рф і рб допустять на Вімблдон»

Еліна хотіла б почути позицію кожної з тенісисток, з якими їй доведеться грати

| Оновлено 09 липня 2023, 16:04
1101
1
СВІТОЛІНА: «Буде сумно, якщо гравців з рф і рб допустять на Вімблдон»
Instagram. Еліна Світоліна

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна висловилася про можливе зняття заборони для гравців з рф і рб для участі на Вімблдоні.

«Те, що зробив Вімблдон минулого року, було правильним рішенням. Якщо цього року це змінилося, це дуже сумно, бо війна досі жахлива, російська армія все ще вбиває багатьох безневинних людей. Це не «fair play».

Наш спорт відкотився щонайменше на десять років. Наші спортсмени не можуть нормально тренуватися, а 150 спортсменів померли у боях на передовій. Очевидно, що це несправедливі умови.

Війна зблизила українських гравців. Ми всі погоджуємося, що для нас несправедливо, що вони (гравці з рф і рб) просто продовжують виступати. Інші види спорту, олімпійські види спорту, не дозволяють російським спортсменам брати участь у змаганнях, майже тільки теніс дозволяє їм це, і я не знаю, чому це так. Психологічно дуже важко знати, що, можливо, з тобою в роздягальні є деякі гравці, які підтримують війну. Оскільки більшість із них не зробили чіткої заяви, ви ніколи не знаєте, що вони справді думають», – сказала Світоліна.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fred14
Русские это рабы .они априори не могут иметь своего мнения или своей позиции.Узнать что они на самом деле думают невозможно.Год назад русских фигуристок загнали на 2 недели вподвал на карантин перед встречей с путиным.Это Олимпийские чемпионки а сними обращаются как с мусором .В любой стране они бы отказались от такой встречи и послали подальше а русским велено терпеть