Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 березня 2023, 23:55
4883
14

Колліна пропонує скасувати компенсований час у частині матчів

Легендарний арбітр вважає, що потрібно запровадити нове правило на випадок великої різниці в рахунку

| Оновлено 11 березня 2023, 23:55
4883
14
Колліна пропонує скасувати компенсований час у частині матчів
Getty Images/Global Images Ukraine. П'єрлуїджі Колліна

Голова суддівського комітету ФІФА П'єрлуїджі Колліна запропонував вести нове футбольне правило. Легендарний арбітр вважає, що іноді компенсований час взагалі не має сенсу.

Ідея виникла у Колліни після поєдинку АПЛ між «Ліверпулем» та «Манчестер Юнайтед» (7:0), у якому команда Юргена Клоппа виграла з різницею у 7 м'ячів.

«Можливо, у майбутньому ми матимемо правило, згідно з яким, якщо різниця між двома командами надто велика, додатковий час взагалі не дається. Але це потрібно чітко прописати у правилах. Це виглядає розумно, але лише тоді, коли це ні на що не впливає.

Можна зрозуміти, коли в рядовій грі чемпіонату за рахунку 0:7 додатковий час не матиме жодних відчутних наслідків. Але в деяких змаганнях різниця м'ячів може бути вирішальною для кінцевого розподілу місць. Таким чином, навіть один забитий або не забитий гол може мати значення», - сказав Колліна.

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 52
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey_1992
абсолютна дурня, не згоден я з цим лисим непорозумінням (ніколи Коліна мені не подобався)
Віталій Ткачук
Може бути таке, що команда програючи розгромно, в доданий час заб'є гол, який потім, при підрахунку забитих-пропущених, може визначити долю єврокубків чи вильоту в нижчий дивізіон.
Fred14
Коллина когда то был неплохим судьёй .Но когда-то в Украину его наняли олигархи за деньги управлять судейским комитетом .Эта мразь нанятая лезла из кожи только чтобы защитить хозяев даже когда руками мячи как в волейболе забрасывали рыги 
Осс Steam
давно пора ввести чистий
час гри, має частково вирішити проблему щатягування часу і симуляцій
Max123
А не проще просто ввести чистое время, и не выдумывать всякую ерунду. Такое чувство, что эти все предложения с времени только для того, чтобы отвлечь внимание от введения чистого времени. В ту же копилку непонятный експеремент с 10 минутными надбавками на ЧМ 22
Zhez53
По- моему, на ЧЕ, когда Украина проигрывала Англии 0:4, судья не делал никакой компенсации. Шева даже замены не успел произвести. 
xvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Fred14
В Испании на 90 й минуте только играть начинают .Валенсия летела год назад Атлетико 1 3 а на 92 й стало 2 3 а на 98 й минуте 3 3 .Видели бы вы лицо Симеоне 
Kh75
правильно. зачем судьям лишние минуты бегать за футболистами? 7-0 бывает редко, ок, остановимся на 5-0. хм, так и 5-0 бывает редко. давайте при счете 3-0 вообще заканчивать матч. Если к 20-й минуте уже 3-0, так все уже понятно судье. зачем судьям бегать за футболистами еще час?. Нормальные футболисты к 30 минутам уже должны решать исход встречи, чтобы у судьи не возникало никаких сомнений.... Да и 30 минут многовато. Ок, остановимся на 5 минутах игры, кто -успел - забил, кто не успел - может, в следующем матче повезет... главное, чтобы судьям было комфортно. а футбол - та кому он нужен, ведь смысл игры - дать судье заработать. так зачем судье бегать 90 минут? 5 минут и по домам
Pedro
Колліна підійшов би на роль Крюгера) 
Remark
Иди от! Видно старость бьет тупизмом в голову.
А где же принцип биться до последней секунды? А где же принцип справедливости, когда одна команда всеми возможными способами тянула время (валяясь и корчась от мнимой боли на поле)? А где же те эмоции болельщиков, когда даже проигрывая с крупным счетом забивается гол престижа, а то и пара тройка голов в дополнительное время?
П.С. Хотя такое "не официальное" правило уже существует, при чем в топ чемпионате. Там если допустим счет 3-0, то сразу свистят. А я раз даже видел, что судья свистнул на 89 минуте))) Кто угадал что за топ чемп?
der_MaiStier
Мерзенний Козліна є легендарним дауном. Умови мають бути однаковими для всіх. Рано чи пізно ногом'яч прийде до фіксації чистого ігрового часу - часу, коли м'яч рухається полем. 30 хвилин буде достатньо. Тоді затягування часу зникне, як клас. Як і давно вже треба відмовитись від введення м'яча руками. Як може бути така дурня, що в одних випадках гра рукою польових гравців карається, а в інших є елементом гри ?