Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 березня 2023, 16:47
403
0

Лестер - Челсі: анонс та прогноз 27 туру АПЛ + конкурс

Якщо ви вгадаєте рахунок матчу, то маєте шанси виграти ексклюзивні м’ячі з підписами гравців «Челсі»

| Оновлено 11 березня 2023, 16:47
403
0
Лестер - Челсі: анонс та прогноз 27 туру АПЛ + конкурс

11 березня. 17:00. Стадіон «King Power Stadium»
Де дивитися – Setanta Sports

Прогноз від Parimatch Ukraine
Перемога «Лестера» - 3.65
Перемога «Челсі» - 2.01
Нічия – 3.40

«Челсі» цього тижня розв'язали питання потрапляння до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів та спробують здобути другу поспіль перемогу у внутрішньому чемпіонаті. «Лисиці», у свою ж чергу, знаходяться у дуже скрутному турнірному становищу, адже різниця з командами із зони вильоту всього кілька залікових пунктів, та про все по черзі.

Команду Брендана Роджерса останні матчі наче підмінили після дивовижної перемоги над «Тоттенхемом» у 23 турі 4:1. Вже три тури поспіль «лисиці» не забивають в чемпіонаті, а на стадії 1/8 Кубу вони примудрилися поступитись команді з Чемпіоншипу – «Блекберну». Минулий матч АПЛ для «Лестера» також виявився досить складним, хоча їхнім суперником був «Саутгемптон» - передостання команда чемпіонату. Так, це Англія і кожна команда може забрати очки в кожної, проте «Лестер» не зміг завдати за гру жодного удару в площину воріт суперника. Відсутність на полі Юрі Тілеманса та наддосвідченого Джона Еванса через травми відіграють ледь не вирішальну роль у результатах команди, проте не слід недооцінювати хлопців із центральної Англії.

Гра підопічних Грема Поттера ще поки не набула ознак гри кращих клубів планети, але вже з'являється результат і це є наразі пріоритетом для лондонців. Челсі закріпились на 10 сходинці турнірної таблиці АПЛ і навіть у разі перемоги в поточному матчі, вони не зможуть наздогнати «Брентфорд», але в «Астон Вілли» така сама кількість очок і в разі їхньої перемоги над «Вест Хемом», «леви» витиснуть «Челсі» з 10-ї сходинки. Наразі кожна перемога на вагу золота, тому легкої мандрівки до Лестера годі й очікувати.

Експерти офіційного беттінг-партнера «Челсі» та «Лестера» вважають, що лондонці мають більше шансів здобути такі потрібні очки на «King Power Stadium». Коефіцієнт на перемогу підопічних Поттера – 2.01, на нічию – 3.40, в той час, як шанси на успіх господарів оцінюють як 3.65 до 1.

Якщо Ви переконані, що «лисиці» не зможуть забити у п’ятому матчі поспіль, то вірогідність цієї події близька до 40%.

А ще, якщо ви вгадаєте рахунок матчу, то маєте шанси виграти ексклюзивні м’ячі з підписами гравців «Челсі» та «Лестера». Детальні умови конкурсу в Telegram каналі Parimatch Ukraine.

Вболівай за своїх улюбленців та заряджай на Англійську Прем’єр-лігу разом з Parimatch Ukraine.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.