Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 березня 2023, 18:01
669
0

РУСОЛ: «Єврокубки – мотивація для іноземця перейти до українського клубу»

Виконавчий директор «Дніпра-1» – про трансферні успіхи та завдання на другу частину сезону

| Оновлено 09 березня 2023, 18:01
669
0
РУСОЛ: «Єврокубки – мотивація для іноземця перейти до українського клубу»
СК Дніпро-1. Андрій Русол

Виконавчий директор «Дніпра-1» Андрій Русол розповів про завдання на другу частину сезону, а також пояснив, як клубу вдалось запросити легіонерів під час війни.

– Відомо, що через війну дуже складно запросити в Україну якісних легіонерів. Якими словами ви умовляли гравців перейти до вашого клубу? Наскільки довго тривали перемовини?
– Так, зараз стало набагато важче запрошувати іноземних футболістів. Не кожен гравець зараз готовий їхати у країну, де триває повномасштабна війна, але нам вдалося це зробити. Щодо того, що ми їм казали? Нічого особливого. Кожен футболіст розуміє, в яку саме країну він їде, але наш проект зараз є цікавим і для іноземців, оскільки ми прагнемо розвиватися і добиватися спортивних успіхів.

– Наскільки вплинув на рішення іноземців вихід «Дніпра-1» до весняної частини Ліги конференцій?
– Це дуже хороша мотивація для футболіста – виступати у єврокубках, і те, коли ти маєш перспективи там грати і у наступному сезоні. Так що єврокубки – це дуже хороша мотивація для іноземця перейти в українську команду.

– На початку сезону клуб не наголошував, що буде боротися за чемпіонство. Чи стоїть перед командою таке завдання зараз – стати чемпіонами України?
– Коли ми розмовляємо із головним тренером команди Олександром Кучером, і зі спортивним директором Євгеном Красніковим, то завжди говоримо про те, що хочемо перемагати у кожному наступному матчі. І це наше найближче завдання. А далі вже, на якому місці у турнірній таблиці ми опинимося – час покаже. Зараз ставимо завдання перемогти у кожному матчі, – сказав функцыонер.

Раніше Андрій Русол розповів, що клуб займається питанням нового контракту форварда Артема Довбика.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.