Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 09 березня 2023, 15:43
1929
1

Олександр КРАСЮК: «Не знаю, чи можемо зробити більше»

Промоутер українця Усика – про ймовірний бій з Тайсоном Ф'юрі

| Оновлено 09 березня 2023, 15:43
1929
1
Олександр КРАСЮК: «Не знаю, чи можемо зробити більше»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Фьюрі та Олександр Усик (праворуч)

Олександр Красюк, який представляє інтереси чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, визнав наявність складнощів у перемовинах щодо організації поєдинку українця з Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

– Чи може ваша команда зробити більше, щоби бій відбувся? Все залежить від команди Ф'юрі зараз?

– Не знаю. Можливо, нам потрібно знайти близнюка Ф'юрі – це єдина опція.

Усик не великий переговірник. Йому не подобаються усі ці речі. Йому подобається виконувати свою роботу – належним чином тренуватися, вийти у ринг та перемогти суперника. Цим він займається. В усьому іншому він покладається на свою команду. Тому це наша відповідальність – отримати найкращу можливу опцію для нього. У цих трьох словах «найкраща можлива опція» ми маємо таке значення: якою б не була опція, ми працюватимемо над найкращою для Усика. Це не означає найбільша, це означає – найкраща опція.

Усик був лояльний до свого суперника у першому поєдинку, а потім компенсував свою лояльність у другому бою. Саме це сталося у випадку з Джошуа. Розподіл гонорару був досить невигідним для Усика, але у другому поєдинку з ним розрахувалися достатньо. Розрахувалися за його лояльність. Це і є наш підхід, так ми ведемо свої справи. Ми не б'ємося за кожен долар. Ми б'ємося за славу, спадщину, – зізнався Красюк.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Anhel
Тактично Ф'юрі все робить саме так, як необхідно для того, щоб "розкачати" свого опонента. До поєдинку з Володимиром Кличко 2015-го він теж "чудив" не менше. І навіть перед початком бою він продовжував це робити. А вже під час бою, безпосередньо в ринзі, Ф'юрі вибісив Володимира остаточно і таки досяг своєї мети - став "абсолютом".