Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1102
0

Крістал Пелас – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 11 березня о 19:30 за Києвом

Крістал Пелас – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

11 березня на «Селхерст Парк» пройде матч 27-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Крістал Пелас» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за європейським часом.

Крістал Пелас

Клуб поступово опускається нижче в турнірній таблиці. Проблема в тому, що команда видала дуже тривалий відрізок без перемог. Причому орли залишаються досить тямущими, щоб здебільшого не програвати. У результаті підопічні Патріка Вієйра змогли відібрати очки у таких грандів, як Манчестер Юнайтед з Ліверпулем, не кажучи вже про міцних Ньюкасл, Брайтон і Брентфорд. Але це все дає нічиї, і, отже, скарбничка поповнюється лише за рахунок одного бала за тур. Поки що відрив від зони вильоту комфортний, але примітно, що зараз доводиться говорити про ризик вильоту - адже припускали, що вдасться поборотися за єврокубки після симпатичного минулого сезону. З Астон Віллою взагалі програли сухо, 0:1.

Манчестер Сіті

Команда зараз перебуває під загрозою серйозних фінансових та інших санкцій за низку перманентних порушень правил фейр-плей. Але поки що там ситуація затягнулася, і безпосередньої загрози позбавлення трофеїв та викиду за межі АПЛ уже 2023 року начебто немає. Втім, Гвардіола та його підопічні поки що й так не дуже стабільні. Вони ж і у своєму головному турнірі, Лізі чемпіонів, починали 1/8 з дуже прагматичною нічиєю в Німеччині з РБ Лейпциг. На внутрішній арені були поразки у Суперкубку та Кубку Ліги. А в рамках АПЛ, наздогнавши Арсенал після перемоги у очному поєдинку, одразу містяни допустили осічку, знову відпустивши у відрив канонірів. Хоча Ньюкасл минулими вихідними обіграли впевнено, гросмейстерськи, 2:0.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Кристал Пелас примудрився завоювати 4 очки у парі матчів із чемпіоном. Але у серпні Манчестер Сіті переміг із рахунком 4:2.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають, що господарі зачепляться навіть за нічию. Навряд чи вистачить їх навіть до перерви. Сіті на краще скоріше все вирішити і економити сили.

Parimatch
  • 9.40
  • 5.30
  • 1.38
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Ройс покине Боруссію Дортмунд після 12 років у клубі
Футбол | 03 травня 2024, 15:21 1
ОФІЦІЙНО. Ройс покине Боруссію Дортмунд після 12 років у клубі

34-річний німець та клуб вирішили не продовжувати контракт

ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса
Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0
ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.