Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 березня 2023, 00:19
811
0

Спеція – Інтер. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 10 березня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 11 березня 2023, 00:19
811
0
Спеція – Інтер. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

10 березня на «Альберто Пікко» пройде матч 26-го туру Серії А, в якому «Спеція» зустрінеться з «Інтером». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Спеція

Команда в 2020 році змогла завоювати право дебютувати в Серії А. Виходило двічі домогтися права залишитися в елітному дивізіоні країни, причому постійно проводили чемпіонат з новим наставником. У 2021/2022 орлята з Тіаго Моттою на чолі посіли рятівне 16-те місце. Але все одно італійського бразильця звільнили влітку, і про це вже мали встигнути пошкодувати. Поки він додає з Болоньєю, вже колишній клуб, за Готті, скотився до боротьби за виживання. У результаті, після 4 поразок у 5 поєдинках, з Лукою розлучилися. Його змінив досвідчений Семплічі. Дебютом була зустріч з Удінезе, і у Фріулі за рахунок дубля Нзола взяли нічию 2:2. Взяли очко і з Вероною, щоправда, зігравши без голів.

Інтер

Клуб досі може повністю повторити минулий сезон. Вже взято Суперкубок країни, з 3:0 у дербі з Міланом. Також вже пройдено до раунду півфіналу кубка країни, у тому числі у чвертьфіналі перемогли Аталанту. А в Лізі чемпіонів плей-оф розпочали з перемоги над Порту, хай і мінімальної. При цьому в Серії А завдання приземленіше: максимум можна повторити результат 2021/2022, коли підопічні Сімоне Індзагі взяли 2-е місце. Зараз скудетто не оформлено хіба що формально, але всі розуміють, що титул вирушить до Неаполя. Іншим залишається поборотися де-факто не за срібло і бронзу, а за 3 перепустки, що залишилися в Лігу чемпіонів. І претендентів навіть без оштрафованого Ювентуса вистачає. А нерадзуррі припустилися останнім часом кілька серйозних помилок - 0:0 із Сампдорією, 0:1 з Болоньєю. Але з Лечче минулого туру зіграли впевнено, 2:0.

Статистика особистих зустрічей

Усього провели 5 матчів, і у Спеції за цей час в активі лише 1 нічия. Решта поєдинків закінчилася перемогами чорно-синіх, у тому числі 3:0 на Джузеппе Меацца в Мілані.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу Інтера.

Parimatch
  • 7.30
  • 4.76
  • 1.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.