Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 березня 2023, 15:18
21647
12

Шерше ля фам. Чому зіркового новачка Челсі у соцмережах звуть рогоносцем

У дівчини Жоау Феліша вкрай неоднозначна репутація…

| Оновлено 08 березня 2023, 15:18
21647
12
Шерше ля фам. Чому зіркового новачка Челсі у соцмережах звуть рогоносцем
Getty Images/Global Images Ukraine. Жоау Феліш

11 січня цього року 23-річний португальський атакувальний півзахисник мадридського Атлетіко Жоау Феліш змінив клуб, перейшовши на правах оренди до лондонського Челсі. Договір не передбачає опцію на викуп контракту футболіста з боку «синіх», проте старт гравця на Стемфорд Брідж вже змусив задуматися босів цього клубу щодо доцільності прискорити переговори з Атлетіко щодо повноцінного викупу Феліша.

На футбольному полі Феліш справді непогано почувається у Челсі, а ось заходити в соціальні мережі португалець напевно намагається якомога рідше – принаймні, з метою пошуку відгуків про нього з боку вболівальників. І справа зовсім не у футбольних аспектах, адже до критики, часом абсолютно огульної та неконструктивної, у сучасному світі звикли, мабуть, усі професіонали топ-рівня. Проблема навколо Феліша носить більш делікатний характер і пов'язана із особистим життям виконавця…

Якщо говорити прямо, то соціальні мережі буквально вирують й кишать непристойними та образливими словами на адресу Феліша. Найкоректніші з них звучать як «рогоносець» - подібні вислови зустрічаються у фразах фанатів з усього світу та практично всіма мовами. Чому ж Жоау так називають і з чим взагалі це пов'язане?

Ситуація тут, зрозуміло, зав'язана навколо персони коханої дівчини Феліша – португальської актриси та моделі 20-річної Маргаріди Корсейро. Бурхливе світське життя цієї дами, яка перебуває у перманентних любовних стосунках з Фелішем з 2019 року, обплутана масою різних чуток та пліток, і це незважаючи на відносну молодість дівчини…

У соцмережах шанувальники Феліша активно базікають про те, що Жоау зовсім не єдиний чоловік у житті Корсейро. Вперше чутки про це почали з'являтися у середині минулого року, коли до мережі потрапило відео, зняте в одному з нічних клубів Лісабона. На ньому, незважаючи на не найкращу якість зйомки та навколишню темряву, «детективи з інтернету» нібито вирахували Маргаріду у компанії 23-річного іспанського захисника Педро Порро, котрий на той момент виступав за лісабонський Спортінг, а нині перебрався до Тоттенхема.

На відео дійсно видно парочку, яка пристрасно цілується, і за твердженнями «обізнаних осіб» головними героями були саме Порро та Корсейро. Через кілька днів після появи відео у мережі, підозри з приводу роману між дівчиною Феліша та іспанським захисником посилилися, коли останній після завершення одного з матчів Спортінга прийшов до трибун із вболівальниками, відшукав там Маргаріду й передав їй особисто в руки свою ігрову футболку, після чого обійняв та поцілував дівчину.

Останній епізод призвів до справжнього буму підозр про те, що Корсейро нібито зраджує Фелішу, причому почала це робити вже привселюдно. У результаті Порро довелося пояснюватися перед уболівальниками та всіма, кому виявилася цікавою ця нібито гаряча тема.

«У мене з нею [Маргарідою Корсейро] особливі стосунки, ніхто нікому не зраджує. Моя репутація не буде заплямована такими речами. Я можу робити все, що забажаю. Припиніть псувати мій імідж», - заявив іспанський захисник, прагнучи поставити крапку у скандальній історії, що набирала обертів.

Але не встигла заглухнути історія навколо нібито роману між Корсейро та Порро, як у соціальних мережах з'явилися фотографії, на яких португальська модель перебувала у компанії 25-річного бразильського актора Андре Ламольї, відомого за роллю Івана Карвальо у популярному іспанському серіалі Еліта.

Також футбольні вболівальники та ті, хто уважно стежить за навколофутбольною тусовкою в Португалії, зауважили, що після візиту Маргаріди Корсейро до Парижа, про яку та повідомила своїх шанувальників через сторіс в Instagram, на аккаунт молодої моделі підписався зірковий бразильський форвард Парі Сен-Жермен Неймар. Незабаром після цього дівчина також підписалася на Instagram Неймара, але згодом виклала у себе в акаунті нове спільне фото з Фелішем, і бразилець з ПСЖ перестав за нею стежити, хоча сама Корсейро залишилася у когорті підписників зірки «селесао».

Всі ці скандальні історії змушували Корсейро кілька разів публічно реагувати на інформацію з соціальних мереж, яка переходить на сторінки жовтої преси. Зокрема, дівчина заявила, що часом, щоб когось звинуватили у зраді, досить просто бути жінкою та вміти добре розважатися.

«Ми живемо у світі, де для звинувачення у зраді просто достатньо бути жінкою, яка гуляє ночами з друзями-чоловіками. Яка розважається, танцює, сміється, розмовляє тощо. Я сподіваюся продовжувати «зраджувати» до кінця свого життя», - написала Корсейро у своєму профілі в твіттері на початку нинішнього року.

Як би там не було, але Жоау Феліш вважає за краще ніяк не коментувати брудну метушню у себе за спиною, пов'язану з його особистим життям. Португалець, кар'єра якого в Атлетіко дещо застопорилася й не пішла тим шляхом, на який розраховували у мадридському клубі, цілком зосереджений на успішних виступах на футбольному полі, а що відбувається за його межами – це вже абсолютно його приватні питання. Що ж до епітетів на кшталт «рогоносець»… А хіба можна чекати іншого, якщо ти – популярна та успішна публічна постать, яка має романтичні стосунки з іншою популярною та успішною публічною постаттю, особливо якщо останньою є красуня на кшталт Маргаріди Корсейро?.. Очевидно, що заздрити мовчки комусь просто не дано, от і розганяють такі бовдури у соцмережах хвилі «сенсацій».

Текст: meta.ua/sport

Оцініть матеріал
(109)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Байєр не програє вже 50 матчів поспіль. Але це ще не рекорд усіх часів
Футбол | 13 травня 2024, 08:01 10
Байєр не програє вже 50 матчів поспіль. Але це ще не рекорд усіх часів

Шотландський «Селтік» з 1915 по 1917 рік не поступався у 62 поєдинках поспіль

Лунін ухвалив рішення щодо майбутнього та уже повідомив про це Реал
Футбол | 13 травня 2024, 11:59 28
Лунін ухвалив рішення щодо майбутнього та уже повідомив про це Реал

Український воротар продовжить контракт з «галактікос» до 2029 року

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fred14
Если он не муж и появляется в ее обьятиях раз в пятилетку то она ему ничем не обязана .Это свободные отношения 
Сергій Вихрист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
R1d3r
Очень спортивная новость
Michael Savchyn
змістовна публікація
Fred14
Просто завидуют что красивый парень и все его хотят а они сплетничают только потому что никому не нужны 
Mr Voevudskiy
Бабы.. они такие
ortomir
Хочеш бути справжньою футбольною зіркою, поклади на все, крім футболу. Мессі.