Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 березня 2023, 18:48
9157
7

Олег ФЕДОРЧУК: «Я засмучений поведінкою Петракова, але не здивований»

Спеціаліст – про виклик до збірної Вірменії чотирьох гравців із чемпіонату росії

| Оновлено 09 березня 2023, 18:48
9157
7
Олег ФЕДОРЧУК: «Я засмучений поведінкою Петракова, але не здивований»
FanDay. Олег Федорчук

Відомий український тренер Олег Федорчук поділився думкою щодо рішення головного тренера збірної Вірменії Олександра Петракова викликати футболістів із чемпіонату росії.

«Нам давно настав час відійти від ілюзій щодо свідомості спортсменів, артистів. Це дуже специфічні професії, які передбачають замкнене коло спілкування. Я працюю у футболі 46 років і знаю інтелектуальний рівень футболістів та тренерів, чим вони живуть. Повірте мені, багато речей вони не так інтерпретують, як воно насправді відбувається.

І те, що найпатріотичніший Тимощук виявився не на тому березі – це вам яскрава ілюстрація. Так само і по Петракову, він заявляв одне, а підписує контракт із союзником росії, яка передавала зброю. Або він не знає цього, або він тоді був нечесний.

Потрібно раз і назавжди для себе з'ясувати, що футболісти не мають політичної свідомості. Наприклад, є група гравців «Шахтаря», не хочу зараз комусь псувати вечір, яка у 14-му році на блокпості, виїжджаючи з Донецька, дуже цілувалися та обіймалися з «днрівцями», які вбивали наших людей. Потім ці гравці грали у нашій збірній, і зараз від них «Слава Україні» та все інше. Це малі діти, які не завжди розуміють, що вони роблять.

Петраков такий самий, я його знаю років 40. Тому не вважаю його такою людиною, яка розуміє все, що він робить. Я не кажу, що він обмежений якийсь, ви повинні зрозуміти, що дуже вузьке коло спілкування у спортсменів, вони не усвідомлюють [усіх нюансів політичної ситуації].

Звичайно, це неправильно, але якби він не заявляв про свою проукраїнську позицію, я б і не помітив цього. Адже навіть коли вірмени нещодавно з нами грали, вони мали багато легіонерів із рф. А так Петраков заявляє одне, а демонструє інше, це і є незрозуміле. Я засмучений його поведінкою, але не здивований», - сказав Федорчук.

Оцініть матеріал
(83)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Fred14
Я бы посмотрел на этого Федорчука если бы он будучи тренером сборной Армении позволил бы себе объявить что не буду вызывать ваших футболистов в сборную из числа тех кто играет в россии потому что моя страна Украина .заметьте не Армения .воююет с россией 
Fred14
У нас так повелось .Все рыги и опзж знали за месяцы о вторжении и королевские Рабиновичи кивы свалили от греха подальше .А СУркисы только потому не уехали что кум путина и друг сурка старшего Медведчук гарантировал в случае захвата Киева им полную.безопасеость и даже места в правительстве Януковича .А по итогу никто не наказан и даже народного депутата не сняли и Суркис с офиса президента не вылазит а ещё хотели в НОК всунуть.А кого то же нужно сделать лохом виноватым и предателем .Найдут Петракова или кого-то подобного и врагом нарисуют 
xvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MrStepanovM .
Петраков тренерует НЕ Украину, Петраков использует НЕ украинских игроков. Харе кидать говно на вентилятор