Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 07 березня 2023, 19:04
19064
7

Бойовика, що убив 16-річного футболіста за прапор України, кинули на підвал

9 років у росії жодних претензій до нього не було

| Оновлено 07 березня 2023, 19:04
19064
7
Бойовика, що убив 16-річного футболіста за прапор України, кинули на підвал
фото з відкритих джерел

Бойовик «днр» вадим погодін потрапив у немилість у своїх кровожерливих соратників і був притягнутий до кримінальної відповідальності за вбивство у 2014 році 16-річного ексворотаря «Авангарда» Степана Чубенка. Про це повідомляє відомий блогер Денис Казанський із посиланням на інформаційні джерела «днр».

«У 2014 році бойовик «днр» вадим погодін на прізвисько Керч разом із друзями жорстоко катував і вбив 16-річного краматорського футболіста Степана Чубенка. Уся вина Степана була в тому, що він мав із собою українську символіку.

З того часу минуло майже 9 років. погодіна в Україні заочно засудили до довічного ув'язнення. При цьому у росії жодних претензій до нього не було. погодін не ховався і спокійно гуляв на волі, займався бізнесом, роздавав інтерв'ю.

Але в березні 2023 року погодін перейшов комусь дорогу і в один момент із «захисника Донбасу» перетворився на «організатора ОЗУ». Тут соратники з російського світу і пригадали йому вбивство підлітка в 2014 році. Представники так званого «мвд днр» кинули погодіна на підвал і радісно прозвітували про це на своєму офіційному сайті», – написав Казанський у телеграм-каналі.

Оцініть матеріал
(103)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Вони спонсорують війну в Україні». Сабо пройшовся по УЄФА та ФІФА
Війна | 04 жовтня 2024, 16:52 4
«Вони спонсорують війну в Україні». Сабо пройшовся по УЄФА та ФІФА

Колишній тренер збірної України відзначив лояльність Чеферіна до росіян

Судаков побив рекорди Мілевського і Реброва
Футбол | 06 жовтня 2024, 22:47 5
Судаков побив рекорди Мілевського і Реброва

22-річний хавбек гірників став автором найшвидшого покеру у чемпіонатах України

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Многим не понравится следующее написанное мной, но мне как то наплевать. Скажу так - очень многие речи Зеленского на счет того, что всех накажем за убийства мирных людей и безоружных солдат и т.п. - это чистой воды популизм. Я вот почему-то в это мало верю! Так как они даже своих местных коррупционеров, воров и бандитов (которые комуниздят на всем: на поставках армии, гуммонитарке и т.п.) посадить не могут. Почти все до единого выходят под залог (дань, откуп) или вообще редко всплывают в СМИ. Так что уж  тогда говорить про каких-то из-за поребрика людей (а точнее нелюдей)? Плюс дело Майдана, многих посадили и многие понесли ответственность? А сколько было расстреляно гражданских людей, и что, тишина? А на стадионе Зеля Пороху как раз и ставил в укор дела по Майдану и их медлительное расследование. А сам? Сам то он раскрыл? К чему веду, вот и этот погодин бегал себе беззаботно 9 лет, наслаждался жизнью, продолжал терроризировать, убивать и насиловать ... и ниче! Никакой мести с нашей стороны не было. Хотя все знали его данные (где чаще всего находится, живет и т.д.)! Если бы сейчас не всплыл, то про него бы никто и не вспомнил. 
Кто-то еще скажет, что мол видишь, все-таки есть справедливость, если не мы, то свои укокошат. Но как по мне, это чистая случайность, просто перешел не тому дорогу, да и не факт что его через неделю не освободят.
Вечная память Степану! Ему бы еще жить и жить
Fred14
И вы посмотрите как эта публика в случае смены будет сопротивляться .Сказки о том что якобы комик пришел на один президентский срок сразу же закончатся .При попытке вытряхнуть из кресла будут цепляться за корыто двумя руками 
Fred14
Как только слышишь про ДНР сразу же понимаешь что будет идти речь о каком-то зброде отрепье или быдло .Хоть бы раз похвастались лугандоны чем-то приличным .сколько помним одни урки толпали ехали с ножами в Киев на антимайдан и гордо называли себя титушки