Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 06 березня 2023, 23:48
912
0

ОФІЦІЙНО. Буковина підписала вихованця Шахтаря, віце-чемпіона ЮЛУ

25-річний хавбек Олександр Глагола гратиме за команду Першої ліги

| Оновлено 06 березня 2023, 23:48
912
0
ОФІЦІЙНО. Буковина підписала вихованця Шахтаря, віце-чемпіона ЮЛУ
ФК Буковина

Черговим новачком чернівецької «Буковини», клубу Першої ліги, став 25-річний півзахисник Олександр Глагола. Жовто-чорні продовжують підсилювати свій склад у період зимового міжсезоння.

Новобранець «Буковини» – вихованець закарпатського футболу. У 2012 році отримав запрошення від донецького «Шахтаря», де спочатку виступав за юнацькі команди «гірників», а згодом – і за юніорські та молодіжні. У сезоні 2014/15 у складі «Шахтаря» став срібним призером Юнацької ліги чемпіонів.

Тоді у фіналі донецька команда поступилася лондонському «Челсі» (за який виступали Лофтус-Чік, Абрахам, Крістенсен, Бога та інші відомі гравці) з рахунком 2:3. Глагола був у заявці «гірників» на цей матч, проте на поле не виходив. Також півзахисник став переможцем юніорського чемпіонату України 2014/15.

У липні 2019 року підписав контракт з «Минаєм», у складі якого провів 24 матчі (забив два м’ячі та віддав три результативні передачі). У зимове міжсезоння 2020/21 приєднався до житомирського «Полісся» (20 матчів, 1 гол).

Також «Буковина» підсилила воротарську ланку: контракт із чернівецьким клубом підписав голкіпер Марк Медведєв, вихованець футбольних академій запорізького «Металурга» та «Дніпра».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.