Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 березня 2023, 21:59
815
7

Брентфорд – Фулгем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 6 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 06 березня 2023, 21:59
815
7
Брентфорд – Фулгем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

6 березня на «Брентфорд Ком'юніті» пройде матч 26-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брентфорд» зустрінеться з «Фулхемом». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Брентфорд

Команда проводить 2-й сезон у Прем'єр-Лізі - і поспіль, і лише в історії. Часто екс-дебютант наступного року виходить важким. Але поки що бджілки виправдовують лише найоптимістичніші прогнози - не дарма багато хто давно стежить за цим самобутнім проектом. Взимку після паузи підопічні Томаса Франка програли лише одного разу, і то в кубку, де досить несподівано поступилися вдома Вест Хему. Можливо, просто у клубі вирішили зосередитись на виступах у Прем'єр-Лізі. Там є шанси піднятися до єврокубків уже 2023-го року, за підсумками цьогорічного розіграшу. Брентфорд не програє ось уже 11 турів поспіль. Щоправда, тричі у 4-х останніх матчах АПЛ були нічиї - як із сильним Арсеналом, так і з Лідсом та Крістал Пелас.

Фулхем

Клуб довгий час чергував роки виступів у Прем'єр-Лізі та Чемпіоншипі, будучи надто слабким для першої та надто сильною для другої. За нового наставника, Марка Сілва, минулого сезону навіть достроково виграли нижчий дивізіон. І, головне, у новому циклі, в АПЛ, дачники одразу почали показувати, що виявилися набагато краще готовими до звичних викликів. У результаті вже до середини зими стало зрозуміло, що новачок не вилетить з ходу. Але в Лондоні, схоже, не розслабляться і у другому колі. Новою мотивацією стає боротьба за шанс вийти до єврокубків. На тлі нічиєї з Челсі та перемог над Ноттінгем Форест і, особливо, прямим конкурентом, Брайтоном, домашні 1:1 з Вулверхемптоном у минулому турі виглядають відвертою осічкою. Паралельно котеджери грали у кубку. І там впевнено, 2:0, обіграли Лідс.

Статистика особистих зустрічей

Брентфорд мав 7-матчеву безпрограшну серію. Але коли клуби зіграли у серпні, вперше з 2020-го року, нарешті виграв Фулхем, оформивши домашні 3:2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом Брентфорд, який грає вдома. Але і Фулхем явно намагатиметься поборотися за перемогу.

Parimatch
  • 2.02
  • 3.80
  • 3.88
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
хорошие команды.
очень нравится работа обеих тренеров
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
шикарный прогноз от редакции
ожидаю ТБ 2.5
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил