Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 05 березня 2023, 21:07
2097
0

Ренн – Марсель. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 5 березня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 05 березня 2023, 21:07
2097
0
Ренн – Марсель. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

5 березня на«Стад де ла Рут де Лор'ян» пройде матч 26-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Ренн» зустрінеться з «Марселем». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Ренн

Клуб останнім часом зазнав кількох болючих поразок. Червоно-чорні неймовірно вилетіли з Ліги Європи. Після поразки 1:2 у Варшаві вони мінімально обіграли Шахтар в основний час, забили у додатковий – але курйозний автогол на 119-й хвилині відправив команди до серії пенальті, де блиснув голкіпер гірників, Трубін. Трохи раніше підопічні Брюно Женезьо вилетіли з кубка, поступившись саме Марселю. Та й у національному чемпіонаті після вдалого осіннього відрізку взимку колектив почало відверто лихоманити. Спочатку поразки чергувалися з перемогами, а в лютому було по 1:3 поспіль з Ліллем та Тулузою. Та й березень почали з мінімальних, але 1:0 із Нантом.

Марсель

Команда цілком може бути задоволена цього сезону. Так, восени вистачало осічок, тоді ще аукалася скандальна відставка влітку Хорхе Сампаолі. Його наступнику, Ігору Тудору, потрібен час, щоб освоїтися у французькому футболі. Серед іншого, це вилилося у 4-е місце у не найскладнішій групі Ліги чемпіонів. Але зараз це головний переслідувач ПСЖ на внутрішній арені. До речі, Олімпік вибив парижан із кубка країни – до речі, за рахунок переможного голу зимового новачка, Маліновського. У неділю клуби перетнулися знову, вже в рамках Ліги 1, і програли 0:3. Цього тижня провансальці розминалися у рамках кубка, з ноунеймом – Аннесі. І, схоже, недооцінили супротивника: ледь не програли в основний час, вирвавши 2:2, але поступилися в затяжній серії пенальті, 6:7.

Статистика особистих зустрічей

Минулого календарного року, у рамках Ліги 1, краще виходило у Ренна – 2:0 вдома, 1:1 на виїзді. Але в січні єдиний гол Гендузі дозволив Марселю вибити суперника із кубка.

Прогноз

Букмекерські контори вважають пару рівною.

Parimatch
  • 2.85
  • 3.68
  • 2.54
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.