Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 15 березня 2023, 15:14
676
0

ПСЖ – Нант. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Мессі та компанія повинні оформити 20-ту перемогу в Лізі 1

| Оновлено 15 березня 2023, 15:14
676
0
ПСЖ – Нант. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 4 березня, у Парижі на полі стадіону «Парк де Пренс» відбудеться матч 26-го туру чемпіонату Франції, в якому «ПСЖ» з'ясує стосунки з «Нантом». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом.

ПСЖ

Паризький «ПСЖ» є одноосібним лідером турнірної таблиці французького чемпіонату. У нього 60 очок після 25-ти матчів – 19 перемог, 3 нічиї, 3 поразки.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Свого найближчого переслідувача – «Марсель» – парижани випереджають на 8 пунктів. У попередньому турі Ліонель Мессі, Кіліан Мбаппе та Ко на виїзді з рахунком 3:0 розбили провансальців, кольори яких, нагадаємо, захищає український півзахисник Руслан Маліновський. Ця перемога і дозволила «ПСЖ» збільшити свій відрив до восьми очок.

До зустрічі з «Марселем» паризька команда на своєму полі переграла «Лілль» – 4:3. Ця перемога дозволила столичному колективу закрити серію з трьох поразок у всіх турнірах, яка була у нього, починаючи з 8 лютого. У ній «ПСЖ» у Кубку Франції поступився 1:2 «Марселю», потім у чемпіонаті країни програв з рахунком 1:3 «Монако», а після поступився «Баварії» 0:1 вдома у першій грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Нант

«Нант» у турнірній таблиці чемпіонату Франції розташовується на 13-й позиції, маючи в активі 28 очок після 25-ти зустрічей – 6 перемог, 10 нічиїх, 9 поразок.

У п'яти останніх матчах у Лізі 1 «канарки» здобули 2 перемоги при трьох поразках. 1 лютого вони програли 0:2 вдома «Марселю», після чого видали серію з двох перемог («Аяччо» – 2:0 на виїзді, «Лор'ян» – 1:0 вдома) та програли по черзі «Лансу» (1:3 у гостях) та «Ренну» (0:1 вдома).

За результатами на виїзді у «Нанта» зараз у чемпіонаті Франції також 13-е місце, як і у генеральній класифікації. У 13-ти гостьових поєдинках команда набрала 11 очок – 2 перемоги, 5 нічиїх, 6 поразок.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку його господарі зможуть показати свій клас та переможуть.

4 березня, субота

ПСЖ – Нант
Париж. «Парк де Пренс». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 3:0
Parimatch
  • 1.30
  • 6.00
  • 10.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.