Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 березня 2023, 08:49
732
1

Вулвергемптон – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Із думками про «Мілан» у лігво до «вовків»

| Оновлено 05 березня 2023, 08:49
732
1
Вулвергемптон – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 4 березня, у Вулвергемптоні на стадіоні «Молінью» відбудеться двадцять шостого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Вулверхемптон» та «Тоттенхем». Стартовий свисток рефері Тіма Робінсона зі Суссекса прозвучить о 17:00 за київським часом.

Вулверхемптон


Будь-яка стратегія є схвальною рівно доти, доки дає конкретні результати. Свого часу «Вулверхемптон» почав слідувати португальському вектору завдяки роботі Нуну Ешпіріту Санту на посаді головного тренера, повернувся до «еліти», провів пару непоганих сезонів, але потім під керівництвом того ж наставника провалився до другої половини турнірної таблиці, а пришестя Бруно Лаже не особливо допомогло виправити становище. Уже в поточній кампанії падіння «вовків» було стрімким та неконтрольованим, тому великий португальський проект довелось згорнути, але Хулен Лопетегі, який прийшов рятувати клуб під час паузи на чемпіонат світу-2022, не став за ходом сезону повністю перезбирати команду.

Результати роботи іспанського фахівця будуть помітні після завершення сезону, але станом на зараз значного прогресу не спостерігається. «Вулверхемптон» знаходиться всього в трьох очках від зони вильоту, тому будь-який успіх «Евертона» або «Борнмута», яких підтримують українські вболівальники, ризикує погіршити настрій команди. Із іншого боку, цілком можливий ривок і в протилежному напрямку, оскільки «Крістал Пелес», «Лестер» та «Ноттінгем Форест» перебувають у не менш кризовому становищі. Але найближчим часом календар у команди Лопетегі буде доволі непростим, а з її серією з трьох матчів без перемог проти «Ліверпуля» (0:2), «Фулхема» (1:1) та «Борнмута» (0:1) просто немає від чого відштовхнутися.

Тоттенхем


Лондонський «Тоттенхем» уже не перший рік декларує бажання брати участь у чемпіонських перегонах та досягати високих результатів на європейській арені. Керівництво клубу при цьому навіть виділило колосальні кошти на фактично зведення з нуля сучасної арени на місці старого «Вайт Гарт Лейн», після чого управляти командою були запрошені спочатку Жозе Моуріньо, а потім і Антоніо Конте. Саме італієць зараз і відповідальний за результати виступів команди, але вони обмежуються лише четвертим рядком, як і за підсумками минулого сезону. Чи це говорить про те, що «шпори» забуксували у своєму розвитку? У жодному разі! АПЛ зараз набрала таких обертів, що й підтримка свого рівня є непоганим досягненням. Подивіться на «Челсі» або «Ліверпуль», якщо виникають сумніви.

Але прагматичний підхід Конте подобається вболівальникам та власникам клубів лише доти, доки приносить хоч якісь трофеї. У цьому контексті щодо «Тоттенхема» не жартує лише лінивий, тому що команда востаннє здобувала лише Кубок англійської ліги в сезоні-2007/08, тоді як чемпіонський титул-1960/61 уже покрився не одним шаром пилу. Очевидно, що з вісьмома поразками в поточній кампанії на перемогу в національній першості розраховувати не варто, проте завжди є ймовірність утратити вже здобуті позиції, тим паче, що за потенційно набраними очками «Ньюкасл» наразі випереджає «шпор». І якщо вони не хочуть розвинути невдачу зразка недавнього вильоту з Кубка Англії від «Шеффілд Юнайтед», то настав час братися за справу. Тим більше, що й відіграватись у матчі-відповіді проти «Мілана» скоро доведеться.


Орієнтовні склади


«Вулверхемптон»: Са – Аїт-Нурі, Кілман, Доусон, Семеду – Невеш, Леміна – Поденсе, Моутінью, Траоре – Хіменес.

«Тоттенхем»: Форстер – Ленгле, Дайєр, Ромеро - Девіс, Гойб'єрг, Скіпп, Емерсон – Сон, Кейн, Кулушевскі.

Не зіграють: Чикінью, Буено, Калайджич, Траоре, Хван, Кунья - Бентанкур, Біссума, Льоріс, Сессеньон, Емерсон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості продовжать переможну серію на чужому полі.

4 березня, субота

«Вулверхемптон» – «Тоттенхем»
Вулверхемптон. «Молінью». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Тім Робінсон (Суссекс, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Parimatch
  • 3.30
  • 3.35
  • 2.30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romeoboss
Ну що знову програли! і кому
Вулверхмптону,ну що з цім
Тоттенгемом не так,усіх коучів вже перепробували,а
віз і доси на місті,пороблено
чі шо,хоть бери і веди усю команду у церкву.