Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 03 березня 2023, 18:39
1121
0

ДК ФХУ покарав Савицького та Ісаєнка за «довгий язик»

Дисциплінарний комітет Федерації наклав санкції на тренера та захисника «Кременчука»

| Оновлено 03 березня 2023, 18:39
1121
0
ДК ФХУ покарав Савицького та Ісаєнка за «довгий язик»
ФХУ. Олександр Савицький

Багаторічний головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький та ветеран клубу захисник Денис Ісаєнко потрапили під дисциплінарні санкції за втручання у дії суддів та отримали дискваліфікацію, - повідомляє офіційний сайт ФХУ.

Інцидент стався у поєдинку «Кременчук» - «Легіон» (25 лютого, 4:2), у якому коуч Олександр Савицький та Денис Ісаєнко кілька разів дозволили собі нецензурні та образливі висловлювання на адресу суддів та за таку лінію поведінки були покарані дисциплінарним штрафом до кінця гри, а вже постфактум отримали дискваліфікації згідно з пунктами дисциплінарного кодексу: Дениса Ісаєнка усунули від ігор на два обов'язкові матчі та один поєдинок із правом грошової компенсації, а наставника Олександра Савицького дискваліфікували на один обов'язковий матч та додатково ще на гру з правом внесення грошової компенсації. Це означає, що найближчої суботи поєдинок «Кременчука» проти «Києва» (4 березня) абсолютно точно пройде без екс-гравця збірної України Дениса Ісаєнка, а присутність коуча Олександра Савицького на лаві запасних команди залежатиме від рішення керівництва клубу вносити або не вносити грошовий «викуп».

Також своє покарання отримав і захисник «Харківських Берсерків» Володимир Горбунов, який спровокував бійку із нападником «Легіону» Данилом Дуюном у зустрічі 26 лютого (4:8). ДК ФХУ наклав на харків'янина обов'язкову дискваліфікацію на один поєдинок, тож домашній матч 4 березня проти «Сокола» Горбунов пропустить.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.