Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 березня 2023, 04:41
4992
2

Відкрили друге коло УПЛ. Кривбас мінімально обіграв Колос

Перемогу команді Юрія Вернидуба приніс гол його сина Віталія

| Оновлено 04 березня 2023, 04:41
4992
2
Відкрили друге коло УПЛ. Кривбас мінімально обіграв Колос
ФК Кривбас

Перше коло поточного сезону української Прем’єр-ліги, нехай із певними виключеннями, завершилось ще в минулому році, після чого для наших уболівальників настала сумна пора року без офіційних змагань. Але зрештою в перші ж дні весняного сезону національна першість повернулась, і після розігріву посеред тижня у вигляді перенесених матчів ми зрештою перейшли безпосередньо до стартової гри другої половини чемпіонату. Криворізький «Кривбас» та ковалівський «Колос» матчем поміж собою на стадіоні «Гірник» узяли на себе урочисті обов’язки відкривати нову сторінку в історії нашого футболу.

Достатньо складно було виділити фаворита в цій зустрічі як перед самою грою, так і під час першого тайму. Команди Юрія Вернидуба та Ярослава Вишняка підходили до протистояння в найбільш оптимальних, якщо про такі взагалі можна говорити, кондиціях, тож футбол демонстрували змістовний та не поступались один одному в боротьбі. Не забували футболісти й про створення гольових моментів, хоча й, переважно, обмежувались дальніми пострілами, із якими не без проблем порались обидва голкіпери.

Але десь посеред першої половини гри обидві сторони помітно захопились триманням м’яча біля центральної лінії, за підсумком чого постраждали радше вболівальники, які залишились без видовища аж до перерви. У «Кривбасу» при цьому перестали виходити флангові передачі, тоді як «Колос» наче демонстративно відмовився від підвищення градусу напруги власними атаками. І хоча швидкості від гравців були набагато більш пристойними, аніж після літньої павзи, ми поступово повертались до контексту так званого «весняного» футболу з усіма відповідними наслідками.

У другій половині гри ми все ж таки стали свідками пожвавлення гри з боку обох команд, і першими намагались атакувати цього разу саме гості. Дві класні нагоди від Кравченка та Лисенка були змарновані невпевненими діями на завершення від цих виконавців, після чого «Кривбас» поступово почав вмикатись до ходу подій на полі. Важкувато, але футболісти Юрія Вернидуба просувались до чужих володінь, і в підсумку створили подвійний момент за участі Микитишина.

Артур спочатку не пробив Волинця з гострого кута на правому фланзі штрафного, але зароблений кутовий виконав прямо на голову Вернидубу до межі воротарського, який забив перший гол за часи виступів за клуб із Кривого Рогу. Як потім з’ясувалось, наша гра відбувалась рівно до забитого м’яча, оскільки всі спроби «колосків» змінити хід зустрічі на власну користь за допомоги замін ні до чого не призвели, а тренерський штаб суперників ротацію зі свого боку використовував тільки для затягування часу.

У наступному турі криворізький «Кривбас» гратиме вдома проти донецького «Шахтаря», а ковалівський «Колос» навідається в гості до львівського «Руху».

Українська Прем'єр-ліга. 16-й тур.

«Кривбас» – «Колос» - 1:0

Вернидуб, 61

Бескоровайний, 57 – Богданов, 11, Гончаренко, 67, Кравченко, 74

«Кривбас»: Сарнавський – Стецьков, Бескоровайний, Вернидуб, Якімець (Понєдельнік, 89) – Капіч, Банада – Хомченовський, Татарков (Приходько, 90+3), Микитишин (Задерака, 80) – Устименко (Дебелко, 81).

«Колос»: Волинець – Ємець, Чоботенко, Гончаренко, Кравченко – Оріховський, Богданов (Мілько, 61) – Смирний (Мякушко, 77), Болбат (Ільїн, 77) – Лисенко (Ісаєнко, 61), Безбородько (Попов, 85).

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)

Стадіон: «Гірник» (Кривий Ріг).

Удари (у площину): 13 (7) – 11 (1)
Кутові: 8 – 3
Офсайди: 2 – 2.

КРИВБАС - КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 6°C

Події матчу

60’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Вернидуб (Кривбас).
Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною
Футбол | 04 травня 2024, 22:25 3
Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Октавий Фландрийский
Жалко стало потраченного зря времени,это после просмотра этой "игры".... Наш футбол деградирует семимильными шагами... Мысли вообще нет никакой, кто во что горазд... Начинаю понимать, почему Днепр в лидерах. Но почитал  комент и перестал верить своим глазам Оказывается была великолепная игра со стороны обеих команд, типа Реал-Барселона сутки азад....Кто писал эту заметку - большой фантазер, однако......
Old  Т
И теперь будут "держать кулачки" за Шахтёр и Зарю, что бы  остаться на своём месте и завтра.