Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 03 березня 2023, 21:45
1838
0

Наполі – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Привід відкинути чергового конкурента з уявної зони переслідувачів

| Оновлено 03 березня 2023, 21:45
1838
0
Наполі – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 3 березня, у Неаполі на стадіоні «Дієго Армандо Марадона» відбудеться матч двадцять п'ятого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють «Наполі» та римський «Лаціо». Стартовий свисток арбітра Луки Пайретто із Турина прозвучить о 21:45 за київським часом.

Наполі


Сезон-1989/90 був останнім, коли неаполітанський «Наполі» досягав фінішу чемпіонських перегонів на вершині турнірної таблиці, проте тоді ніхто й не міг подумати про настільки значний відрив за набраними очками і просто тотальне домінування над переслідувачами. Однак цього сезону Лучано Спаллетті зібрав колектив однодумців, які цілковито впевнені в тому, що скудетто від них нікуди не дінеться ще з моменту проведення першого туру, що знаходить відображення безпосередньо в грі «Партенопеї» на футбольному полі. «Південці» вже давно не мають статусу непереможних через одну вдалу для міланського «Інтера» зустрічі (0:1), але при цьому лише «Лечче» (1:1) і «Фіорентина» (0:0) ще наприкінці серпня минулого року могли їх хоч трохи призупинити.

«Наполі» змирився з тим, що Кубок Італії в поточній кампанії його мало цікавить, націлившись при цьому на перемогу в чемпіонаті та якомога більш тривалу участь у Лізі чемпіонів УЄФА. Однак після матчу на виїзді проти «Айнтрахту» у Франкфурті (2:0) у Неаполі зараз жартома говорять і про європейський кубок у феноменальному сезоні. А раптом не жартома? Принаймні, у тій самій Серії A команда Спаллетті зупинятися не має наміру, і не просто при цьому штампує перемоги одну за одною, а ще й намагається більшість зустрічей зводити до нуля у графі «Пропущені м'ячі», що робить позиції «південців» у чемпіонських перегонах ледь не абсолютними.

Лаціо


І ось у чому римський «Лаціо» справді може змагатися з «Наполі» цього футбольного року, то це в надійності оборони, і точно не в стабільності результатів. Мауріціо Саррі може нескінченно довго жбурляти стріли на адресу правління «орлів», але більшого фінансового ресурсу на трансфери він найближчим часом точно не отримає, тому за заповітне місце в Лізі чемпіонів УЄФА наступного сезону столичний колектив змушений боротись із тими можливостями, які він вже має. А конкуренти тим часом не ловлять ґав, тому нещодавня серія з трьох матчів без перемог у чемпіонаті від «б'янкочелесте» без уваги з їхнього боку точно не залишилася.

А «Лаціо» тим часом ще й виборює єврокубковий трофей у Лізі конференцій УЄФА. Хоча, як сказати, виборює. Швидше просто позначає боротьбу, оскільки один гол за два матчі в попередньому раунді плей-оф проти румунського «Клужа» і прохід до наступного етапу були посередньою заявкою на успіх. Утім, далі у «орлів» за календарем буде нідерландський АЗ, і ось там уже справді буде не до жартів. У чемпіонаті команда Саррі також має непростий період із дербі проти «Роми», виїздом до «Монци» та домашньою грою проти «Ювентуса», після яких четвертий рядок таблиці може виявитися для римлян бажаним, а не поточним місцем.

Орієнтовні склади


«Наполі»: Мерет – Олівера, Ррахмані, Кім, Ді Лоренцо – Ельмас, Лоботка, Ангісса – Кварацхелія, Осімген, Політано.

«Лаціо»: Проведель – Хісай, Патрік, Романьолі, Марушич – Луїс Альберто, Катальді, Мілінкович-Савич – Дзакканьї, Іммобіле, Андерсон.

Не зіграють: Распадорі, Руї – Казал, Педро.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі ймовірний чемпіон продовжить перемагати.

3 березня, п'ятниця

«Наполі» – «Лаціо»
Неаполь. «Стадіо Дієго Армандо Марадона». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Лука Пайретто (Турін, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 1.65
  • 4.00
  • 5.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Ірак обіграв Індонезію у матчі за бронзу. Хто став суперником України на ОІ
Футбол | 02 травня 2024, 21:45 0
Ірак обіграв Індонезію у матчі за бронзу. Хто став суперником України на ОІ

На Олімпіаду від Азії пробилися Японія, Узбекистан, Ірак

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.