Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
22900
20

Проблеми з Ф'юрі. Переговори про поєдинок Усика зайшли в глухий кут

Ф'юрі не зміг домовитися з Саудівською Аравією

Проблеми з Ф'юрі. Переговори про поєдинок Усика зайшли в глухий кут
Getty Images/Global Images Ukraine. Ф'юрі і Усик

За інформацією ЗМІ, бій Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі мав усі шанси пройти в Саудівській Аравії, проте британець не зумів домовитись про гонорар.

При проведенні бою в Саудівській Аравії кожен боксер сам домовляється з організаторами про суму, і якщо Усик зумів дійти згоди, то умови Ф'юрі не були прийняті.

Другим варіантом залишається бій на Вемблі, але тут Ф'юрі не готовий до розподілу гонорару 50 на 50. Британець упевнений, що він один продає бій у себе на батьківщині, тому Усик має отримати менше.

На це вже не погоджується сторона українця, тож зараз у переговорах настав глухий кут. При цьому у сторін залишається мало часу до 29 квітня – на цю дату заброньовано стадіон Вемблі.

Оцініть матеріал
(136)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Анатолій Чорнобук
Він що думає танцювати парний танець один? Тоді отримає саЛуппу... Тут питання не в імені а кількості титулів. Хочеш виступати то домовляйся. Не хочеш чи не вмієш - винайми юристів. А так просто не матимеш ні шансу ні грошей. Не розумію...
Александр Белогубко
Усик не подавайся на их унижения--3 пояса против 1 --ты должен ставить условия -не хочет пошёл вон--70%на 30% 
New Zealander
Короче Фьюри зассал поэтому и заломил неподьемную сумму в Аравии
Oleg Konev
На рингу Ф'юрі виглядає як кульгава шкапа , техніка в нього "а-ля валуєв".
Команда Тайсона прекрасно розуміє, що шансів на перемогу з високо технічним боксером зовсім небагато і є великий ризик втратити навіть те, що вдалось досягти непосильним трудом.
По цій простій причині вони всі дружно петляють аби уникнути поєдинку.
Шкода, що в боксерському комітеті нема повноважень на покарання хитро зроблених.
Бензар Євген
Цей блазень робить все, щоби уникнути боя, бо розуміє, що в нього всі шанси втратити єдиний пояс, без якого він перетвориться на звичайного огроменного боксера телепня а-ля Валуєв у ринзі. Там мабуть працює команда профіхитрунів, яким поставлена задача здриснути красиво від Усика, щоби привід був красивий! Він здавна готував підгрунтя до. цього, бо казав, що для нього гроші головне! Бреше звісно, головне для нього як для Кріша, бо він такий же самозакоханий, це те, щоби його обожнювали як Найвеличнішого! Тому й не домовився з арабами! Все йде до того, що він під приводом жадібності Кролика, здрисне хутко! І буде всім казати зі своїми родичами, що в нього руки чухалися побити Кролика, але він виявився боягузом, та ще й жадібним! Боюся, що цей бовдур звалить з небитою мордою від Усика! 
dikcher
Пузо - сцикло, як я і казав.
Анатолій Чорнобук
А міг би солідно заробити