Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 березня 2023, 12:54
11392
8

Мудрик і Де Дзербі знову в одному клубі? Маленького генія сватають у Челсі

Керівництво «пенсіонерів» шукає заміну Грему Поттеру

| Оновлено 02 березня 2023, 12:54
11392
8
Мудрик і Де Дзербі знову в одному клубі? Маленького генія сватають у Челсі
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберто Де Дзербі

Керівництво лондонського футбольного клубу «Челсі» зацікавлене у послугах італійського наставника «Брайтона» Роберто Де Дзербі.

Про це повідомляє Football Insider. 43-річний італієць – один із кандидатів на посаду коуча «Челсі».

«Маленький геній» (саме таке прізвисько дали Де Дзербі ще в академії «Мілана») успішно проводить сезон в АПЛ разом із «чайками». Зараз команда посідає восьме місце у таблиці чемпіонату Англії, маючи у своєму активі 35 очок після 22 турів.

Якщо Де Дзербі справді показує хороші результати із «Брайтоном», то Грем Поттер із «Челсі» явно провалює сезон. «Пенсіонери» знаходяться на 10-му місці в таблиці АПЛ, вилетіли з Кубка Англії та Кубка англійської ліги, а також програли перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Боруссії Д». За наявною інформацією, президент клубу Тодд Боелі довіряє Грему Поттеру і дає йому час для того, щоб відновити довіру фанатів клубу. Але також Поттеру вже шукають заміну.

Цікаво, що у складі «Челсі» виступає український вінгер Михайло Мудрик, який у зимове трансферне вікно перебрався до «синіх» із «Шахтаря». Мудрик виступав у донецькому клубі з 2018 до 2022 року, а з 2021 по 2022 наставником «гірників» був саме Роберто Де Дзербі, звідки італієць і перебрався до «Брайтона».

Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Кепа Ларисабродяга
ого... вот это будет огонь, если будет
Віталій Ткачук
Фігня це все. Одна справа тренувати (в своє задоволення) Сасуолло чи Брайтон,  а інша,  - клуб типу Челсі, де потрібно давати результат в всіх турнірах. Поттер не дасть збрехати).
Remark
Ливерпуль, Рома и Челси - пусть все три команды тренирует по "системе Ротаня". 
Умник
Поэтому Мудрык и плохо играет чтобы поттер ушел.
Троянский Миша.))))))
Octopus
У Мудрика нет шансов в АПЛ по крайней мере сейчас, потому что у него нет характера. Закрыв комментарии, он показал это. Футболисту, у которого есть цель, должно быть похрен что вякают шавки, он должен излучать уверенность в себе в любой ситуации.
GloryUkraine
З одного боку це ніби шанс для Мудрика, але з іншого Мудрик не тягне АПЛ, навіть не згадуючи про ті гроші, які за нього віддали.