Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Велоспорт
| Оновлено 28 лютого 2023, 20:14
1272
7

Італійський велогонщик застрелив кішку чиновника із Сан-Марино

Антоніо Тібері був оштрафований

| Оновлено 28 лютого 2023, 20:14
1272
7
Італійський велогонщик застрелив кішку чиновника із Сан-Марино
Getty Images/Global Images Ukraine. Антоніо Тібері

Італійський велогонщик команди «Trek Segafredo» Антоніо Тібері опинився в центрі скандалу. Під час відпочинку біля свого будинку у Сан-Марино він застрелив кішку із пневматичної зброї. При цьому Тібері стріляв у тварину цілеспрямовано і влучив їй у голову.

Виявилося, що це кішка міністра туризму Сан-Марино Федеріко Педіні Аматі. Тібері був оштрафований на 4000 євро, хоча сам чиновник вимагає суворішого покарання.

Команда Тібері, «Trek Segafredo», відсторонила 21-річного італійця від гонок на 20 днів і позбавила його зарплати на аналогічний термін.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
идиот какой-то реально дибил---накуй отовсюду выгнать 
Remark
Итальянские правозащитники животных обязаны встретить его в темном переулке и сиденье от велосипеда натянуть этому велобегуну с правильной стороны. 
Я знаю многих людей для которых домашние животные - это такие же равноправные члены семьи, как сын, дочь, мама, папа и т.д. Какое-то слабое наказание.
Октавий Фландрийский
Ему очень повезло,что он мою кошку не застрелил... Больше он бы на велике не катался, в лучшем случае - инвалидная каталка и кормление с ложечки....По официальной статистике, 97% преступников,которые совершали насильственные действия по отношению к людям, до этого убивали или калечили домашних животных....
SandroKing
Иногда я задумываюсь: И мы к этому стремимся? Так там же то же самое что у нас. Да, штрафы выше. Но разве смысл в размере штрафа? Кажеться, выстрелите ему пару раз из пневматики в голову. И дело закрыто.