Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 березня 2023, 22:00
2212
5

Ліверпуль – Вулверхемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 1 березня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 01 березня 2023, 22:00
2212
5
Ліверпуль – Вулверхемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 березня на «Енфілді» пройде матч 7-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Вулверхемптоном». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Ліверпуль

Клуб фактично тиждень тому вилетів із передостаннього свого турніру цього сезону. Адже спочатку здавалося, що є чудові шанси розпочати помсту мадридському фіналу за попередні поразки у Лізі чемпіонів, аж до торішнього фіналу. Спочатку Дарвін Нуньєс класно, п'ятою замкнув передачу Салаха, потім грубо помилився Куртуа - і все це під кінець першої чверті години. Але потім виявилося, що якщо хтось і поплив, то це якраз червоні, адже до 36-ї хвилини було пропущено 2 дзеркальні м'ячі, з ляпом уже Аліссона. А після перерви гості пропустили ще тричі! У результаті практично залишається зосередитися на спробах врятувати становище в АПЛ. Там підопічні Клоппа до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів змогли впевнено по 2:0 обіграти Евертон і навіть Ньюкасл. Але після провалу в Лізі чемпіонів Клопп був принаймні публічно радий і 0:0 з Кристал Пелас.

Вулверхемптон

Команда залишає досить суперечливі оцінки. З одного боку, запрошення Юлена Лопетегі, безумовно, виправдало себе. Він приймав вовків на самому дні таблиці, і, витративши трохи часу на те, щоб освоїтися в новому клубі та в новому чемпіонаті, почав набирати очки одразу після поновлення турніру з грудня. Причому були перемоги не лише над прямими конкурентами, Евертоном та Вест Хемом, а й 3:0 з тим самим Ліверпулем. З іншого боку, 0:1 з Борнмутом удома були безумовною осічкою. З іншого боку, наступного туру вже сама команда змогла поставити підніжку Фулхему, видавши з претендентом на єврокубки 1:1.

Статистика особистих зустрічей

Ліверпуль мав 8 перемог у 9 крайніх поєдинках, у тому числі прохід Вулвз у січні у переграванні кубка. Але 4 лютого Лопетегі розгромив Клоппа 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у Ліверпуль. Але, схоже, Вулверхемптон із таким противником може чіплятися за очки. Ставимо на гостей при форі +1,5 гола з коефіцієнтом – 1,6 за Parimatch.

Parimatch
  • 1.52
  • 4.70
  • 6.85
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
liverpoolfc.at.ua
Або всі матчі до кінця чемпіонату вигравати (а там ще Арсенал, Челсі, Ман.Сіті, Тоттенхем, Юнайтед) або про топ-4 можна забути. Всі це розуміють, тому, надіюсь, Вовки стануть відправною точкою до зони ліги чемпіонів.
Gargantua
ТБ 2.5 напрашивается
оба игровички
Перец
Ліверпуль дрюкне 2:0