Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 березня 2023, 00:29
2178
7

Манчестер Юнайтед – Вест Хем. Прогноз та анонс на матч Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 1 березня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 02 березня 2023, 00:29
2178
7
Манчестер Юнайтед – Вест Хем. Прогноз та анонс на матч Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 березня на «Олд Траффорд» пройде матч 1/8 фіналу кубка Англії, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Вест Хемом». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда продовжує грати за неймовірно щільним сценарієм. Так, у Прем'єр-Лізі не було матчу у вихідні, але тільки тому, що в неділю підопічні Еріка тен Хага проводили фінал Кубка Ліги. На Уемблі з Ньюкаслом вдалося оформити досить впевнені, гросмейстерські 2:0, взявши таким чином перший титул з 2017 року. А буквально за 3 доби перед цим на Туманний Альбіон приїжджала Барселона - з нею жереб звів уже в 1/16 Ліги Європи. І з синьо-гранатовими вдома, пропустивши швидко і, відверто кажучи, безглуздо (після пенальті, що привіз Бруно Фернандеш), у результаті англійці оформили вольові 2:1.

Вест Хем

Клуб явно невдало проводить цьогорічний сезон. За Девіда Моєса всі якось звикли до боротьби молотобійців мало не за 4-е місце і, значить, вихід до Ліги чемпіонів. Команда, що грає у єврокубках, зараз на внутрішній арені змушена скотитися до боротьби за виживання. Причому конкурент, Евертон, змінивши наставника, одразу додав, і є ризик, що Хаммерс стане одним із трійки найслабших. Хоча нещодавно були непогані поєдинки: 2:0 з ірисками (що стали фатальними для Лампарда), нічиї з Ньюкаслом та Челсі. Ось тільки з Тоттенхемом нічого не вийшло, нічим не відповіли на пару пропущених голів. Натомість Ноттінгем Форест розгромили, щоправда, забивши всі 4 м'ячі наприкінці поєдинку. Чи варто за таких умов витрачати сили на кубок? Поки що там були такі противники, як Брентфорд та Дербі Каунті, але зараз їхати на Олд Траффорд.

Статистика особистих зустрічей

Минулого календарного року МЮ виграв обидва матчі, причому з ідентичним рахунком 1:0. Причому обидва поєдинки приходили на полі червоних дияволів.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у шанси Вест Хема. МЮ просто сильніший і грає вдома – рекомендуємо ставити на те, що він переможе на своєму полі з коефіцієнтом – 1,71 за Parimatch.

Parimatch
  • 1.71
  • 4.18
  • 5.20
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
МЮ без разбора пока убирает, хоть Барсу, хоть Чарльтон.   Надеюсь и тут проблем не будет. Ведь в атаке всё нормально, а оборону немного подтянули.
whitebell81
МЮ зараз просто каток, по усім проходять. Такої форми у гравців та балансу у команді не пам'ятаю з часів Фергі
виталий жалыбин
2 тяжелых матча,сейчас могут и потерять очки