Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 лютого 2023, 20:49
621
0

Лестер – Блекберн. Прогноз та анонс на матч Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 28 лютого о 21:30 за Києвом

| Оновлено 28 лютого 2023, 20:49
621
0
Лестер – Блекберн. Прогноз та анонс на матч Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 лютого на «Кінг Пауер» пройде матч 1/8 фіналу кубка Англії, в якому «Лестер» зустрінеться з «Блекберном». Старт поєдинку заплановано на 20:30 за європейським часом.

Лестер

Команда змогла додати, якщо порівнювати з ситуацією, яка була в серпні-вересні. Провалившись на старті, потім лисиці досить активно набирали очки, щоб не думати більше всерйоз про перспективи зниження до Чемпіоншипу. Але, з іншого боку, зрозуміло, що ні на що більш-менш серйозне претендувати не вийде, навіть фініш в екваторі таблиці виглядає як стеля можливостей. Тим важливіше для підопічних Брендана Роджерса компенсувати невдачі у Прем'єр-лізі за рахунок інших турнірів. Непогано клуб виглядав у Кубку Ліги - там він поступився лише у січні Ньюкаслу, майбутньому фіналісту. В іншому, нинішньому турнірі, поки що були дуже прості противники - Джиллінгем і Уолсолл. З обома на виїзді вдалося зіграти на 1:0.

Блекберн

Клуб, за свого статусу 1-го чемпіона часів Прем'єр-Ліги, докотився до виступів у Лізі 1. Але поступово вдалося повернутися до Чемпіоншипу і закріпитися там. У минулому розіграші бродяги там дійшли досить високого 8-го місця. Щоб досягти покращення результатів, влітку покликали Томассона. Йон-Даль показав, що перспективний як тренер, але це було зі шведським Мальме (якщо не брати до уваги невдалий досвід з Родою в 2013/2014). Поки що не можна сказати, що все вийшло – грають приблизно на рівні минулого розіграшу. Щоправда, з кінця січня вдалося розпочати безпрограшну серію. І після 3:1 на полі КПР вдалося піднятися навіть на 4-е місце. Паралельно вийшло і в кубку послідовно вибити Норвіч з Бірмінгемом (синіх - у переграванні).

Статистика особистих зустрічей

Останній офіційний матч закінчився нічиєю 1:1. Але це відбувалося аж 2014-го року.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Блекберн фактично не має шансів зачепитися за хороший результат. Лестер на своєму полі має обіграти гостей з Чемпіоншипу при форі -1 гол із коефіцієнтом - 1,65 за Parimatch.

Parimatch
  • 1.40
  • 4.80
  • 8.00
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.