Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 лютого 2023, 20:48
578
0

Сток Сіті – Брайтон. Прогноз та анонс на матч Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 28 лютого о 21:15 за Києвом

| Оновлено 28 лютого 2023, 20:48
578
0
Сток Сіті – Брайтон. Прогноз та анонс на матч Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 лютого на «Bet365 Стедіум» пройде матч 1/8 фіналу кубка Англії, в якому «Сток Сіті» зустрінеться з «Брайтоном». Старт поєдинку заплановано на 20:15 за європейським часом.

Сток Сіті

Клуб із десяток років тому був міцним середняком Прем'єр-Ліги з цікавим складом, у якому вистачало іменитих спеціалістів. 2011-го гончарі підтвердили свій клас, зумівши вперше в історії дійти до фіналу у кубку. Але потім було різке падіння, більше того, жодного разу всерйоз претендувати на повернення з Чемпіоншипу всерйоз не виходило. Минулий сезон, наприклад, приніс на цьому рівні 15-е місце – нижче за екватор. Нині результати навіть скромніші, фактично підопічні Алекса Ніла тримаються в низах другої десятки. В останніх турах обіграти вдалося лише кризовий Хаддерсфілд, а на вихідних - ще й Міллуолл. Так, у кубку при цьому пройшли 2-х противників, але ними були скромні Хартлпул та Стівенейдж.

Брайтон

Команда цього сезону знову продавала провідних футболістів - і влітку, і навіть у січні, коли пішов Троссард. Більше того, на початку осені в Челсі зманили Грема Поттера. Але при цьому влучили, схоже, у десятку, запросивши на місце англійця Роберто Де Дзербі. Італієць швидко освоївся на Туманному Альбіоні та ефективно перебудував гру Альбіону під себе. У результаті до кінця зими вдалося пробитися навіть до числа претендентів на вихід до єврокубків. Щоправда, останні тури були не найуспішнішими - при перемозі над падаючим Борнмутом, взяли по нічиїй з Лестером і Кристал Пелас, а прямому конкуренту, Фулхему, і зовсім програли. Минулий тур АПЛ клуб пропустив – суперник, Ньюкасл, грав у фіналі Кубка Ліги. Тож був час для підготовки до матчу зі Стоком. До речі, в минулих раундах були сильніші суперники, Мідлсбро і Ліверпуль, причому червоних розбили 3:0.

Статистика особистих зустрічей

Усього було проведено 13 матчів, і Брайтон переміг лише одного разу, 2001-го року. Втім, після того, як 2018-го Сток вилетів із АПЛ, клуби не перетиналися.

Прогноз

Букмекерські контори не вважають, що Стоку допоможе навіть фактор поля. Рекомендуємо ставити на Брайтон, ще й використовуючи фору -1 гол з коефіцієнтом – 1,92 за Parimatch.

Parimatch
  • 6.65
  • 4.24
  • 1.51
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.