Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 лютого 2023, 20:48
9285
21

Хокейний гол Буяльського не допоміг киянам. Динамо не обіграло Валмієру

Кияни зіграли з лідером чемпіонату Латвії внічию з рахунком 1:1

| Оновлено 26 лютого 2023, 20:48
9285
21
Хокейний гол Буяльського не допоміг киянам. Динамо не обіграло Валмієру
ФК Динамо Київ

У неділю, 26 лютого, відбувся товариський матч між київським «Динамо» та латвійською «Валмієрою». Гра завершилась із рахунком 1:1.

Матч розпочався досить нудно. Хоча весь перший тайм пройшов також само. Команди по черзі мали ініціативу, але моментів було дуже мало. Найкращим, звісно, виявився удар Буяльського, м'яч після якого влучив у поперечину. На цьому із цікавого все. Варто зазначити, що гравці «Валмієри» грали досить грубо, але отримали жовтих карток мінімум. Гравці «Динамо» були відверто здивовані такою поведінкою і навіть ставили запитання своїм суперникам, навіщо так фолити у товариському поєдинку?

Загалом до суддівства багато питань. Декілька разів не зараховувався правильно аут або навіть удар від воріт, арбітр часто прощав гравцям латвійської команди грубу гру. У другому таймі він навіть не побачив гру рукою захисника «Валмієри».

Друга 45-хвилинка почалася активніше і це принесло свої плоди. На 57-й хвилині після прострілу Дубінчака з лівого флангу відзначився Буяльський, який у підкаті виставив ногу, що було більше схоже на хокейний рух. Тим не менш, м'яч пройшов повз голкіпера і рахунок у матчі було відкрито. Однак буквально через 3 хвилини «Валмієра» зрівняла рахунок. Після атаки через правий фланг відзначився Гуйє, який буквально закотив м'яча акуратним ударом у лівий кут.

«Динамо» грало слабо. «Валмієра» мала шанс перемогти, оскільки Гуйє небезпечно пробив у протихід Моргуну, але кіпер киян зіграв надійно. У киян у цьому поєдинку було дуже багато проблем із виходом з-під пресингу та з логічним завершенням атаки. Мало ударів, а акцентованих взагалі можна на одній руці перерахувати. Та й із обороною у киян було щось незрозуміле. Тому підтвердження щонайменше два удари Гуйє, які були описані вище.

Для «Динамо» це був останній матч на навчально-тренувальних зборах у Туреччині. Команда зіграє вже 4 березня з «Інгульцем» у 16-му турі чемпіонату України з футболу.

Товариський матч. 26 лютого

Динамо – Валмієра – 1:1

Буяльський, 54 – Гуйє, 57

Сидорчук, 53, Кабаєв, 68 – Каірмані, 24

«Динамо»: 51. Моргун, 20. Караваєв, 25. Дячук, 34. Сирота, 44. Дубінчак, 5. Сидорчук (Андрієвський, 57), 19. Гармаш, 91. Волошин, 29. Буяльський, 7. Кабаєв, 11. Ванат (Царенко, 75)

«Валмієра»: 12. Ольсес, 27, Бірка, 4. Вейпс, 2. Балодіс, 23. Тонішевс, 10. Яунземс, 6. Желізко, 39. Каірмані, 22. Діоп, 31. Варславанс, 19. Гуйє

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
14 игр. Норм. Ждем оф матчей. Побед и новых имен в нашем футболе
Gargantua
последний матч на сборах. ни разу так и не сыграли составом близким к основному.
посмотрим что из этого выйдет.
avk2307
Что касается "донецких" комментаторов, то смотрите чтобы не было как с Лавочкиными и Запасными. Я лично не увидел отличий,кроме фарта в играх с Ренном. Посмотрим вот на игру с Минаем заряженным 28 го, будет 6-0 , тогда можетбудем бояться таких "грандов".
avk2307
Я игру не смотрел. Посмотрел обзор и собственно достаточно много моментов и у Динамо и что конечно плохо у Валмиеры.
Но чего то такого слишком уж не увидел ни плохого ни хорошего.
Буяльский молодец, без него вот действительно не интересно , а так моменты были у Динамо чтобы выиграть.
Беспокоит защита, Попов похоже пропустит начало, а ни Сирота ни Дьячук ни Бурда  не эталоны . Да и еще странные ротации в составе , ни разу в сильнейшем по моему мнению не играли. Ну посмотрим...
DK1961
Кроты рожают новые ники поминутно, еще и  пытаются сами с собой при этом спорить (неизлечимая болезнь в 6-й палате). Ну а в отношении игры... ее у Динамо нет, т.к. в каждом матче новый состав. Луческу продолжает разрушать команду при молчаливом согласии Суркиса.
Злий Глобинець
А чого коментарів різко поменшало? Що це за цензура-диктатура така? Чому видаляють оціночні судження, натомість відверті образи та матюки пропускають?
Fata Morgana (Zp)
Вообще никакущие. Шахта во 2 круге 5-0 их сделает.
Гоча Молча
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил