Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 28 лютого 2023, 00:21
982
0

Лаціо – Сампдорія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 27 лютого о 21:45 за Києвом

| Оновлено 28 лютого 2023, 00:21
982
0
Лаціо – Сампдорія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Чіро Іммобіле

27 лютого на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 24-го туру Серії А, в якому «Лаціо» зустрінеться з «Сампдорією». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Лаціо

Команда з минулого сезону грає під керівництвом Саррі - саме Мауріціо покликали, коли Сімоне Індзагі вирішив перебратися до Інтера. Курець не просто не допустив спаду – з ним навіть трохи за підсумками розіграшу 2021/2022 вдалося додати. І зараз, звичайно, чекали наступного кроку, особливо на тлі удару з боку правоохоронних органів по Ювентусу, що викреслив Стару Синьйору з претендентів на топ-4. Але, як і багато конкурентів, столичні орли не дуже стабільні. Нещодавно у них був виліт із кубка та всього 2 очки у 3 турах Кальчо. І лише минулий тиждень був успішним: спочатку обіграли ЧФР у плей-оф Ліги конференцій, а потім нарешті виграли у Серії А, у Салернітани. Цього тижня була подорож до Румунії. Там зіграли по нулях, що дозволило пройти далі. Але скільки сил залишили на полі, яке так розкритикував після матчу Саррі?

Сампдорія

Клуб вже однозначно стоїть на виліт. Інакше оцінювати ситуацію, коли наприкінці лютого, після 23 матчів, в активі лише 2 перемоги та 11 очок, неможливо. Тут залишається тільки вести суто номінальну суперечку з Кремонезе з приводу того, хто буде найгіршим у цьому розіграші Кальчо. Але при цьому команда з Генуї має досить боєздатний склад, щоб іноді відбирати очки у грандів. Так було й у лютому. Спочатку була перестрілка з Монцею, коли зухвалий дебютант зрівняв рахунок лише з пенальті на 9-й доданій хвилині. А потім вдалося вдома вистояти на 0:0 із Інтером, м'яко кажучи, не чужою для Станковича командою. Втім, це лише осічки суперників, що мало допоможе самій Сампі. Та й потім була поразка Болоньї, і знову все вирішив пізній гол.

Статистика особистих зустрічей

У Лаціо було 3 перемоги поспіль. Але наприкінці минулого літа Сампдорія змогла вирвати вдома нічию завдяки пізньому голу Габб'ядіні.

Прогноз

Букмекерські контори дуже впевнено вказують на Лаціо як на переможця. Він виграє, але навряд чи яскраво, крупно. Так що ставимо на тотал менше 2,5 голів з коефіцієнтом – 1,9 за Parimatch.

Parimatch
  • 1.48
  • 4.66
  • 7.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.