Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 лютого 2023, 22:28
15419
17

Батько Ф'юрі - Усику: «Візьми 30 відсотків і давай влаштуємо бій»

Джон Ф'юрі більше переймається фінансами, ніж перемогою сина

| Оновлено 25 лютого 2023, 22:28
15419
17
Батько Ф'юрі - Усику: «Візьми 30 відсотків і давай влаштуємо бій»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі

Джон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО), впевнений, що чемпіон WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) не заслуговує на половину гонорару за бій із його сином.

«Оскільки Тайсон – великий чемпіон, то розподіл гонорару має бути 60 на 40. Але є ще один сценарій: візьми 30 відсотків, а якщо ти переможеш Тайсона, то матимеш 40 відсотків. Це справедливо, чи не так? Зрештою, ким був Олександр Усик, доки з ним не побився Джошуа? Ніхто його не знав. Він не міг зібрати «Манчестер Арену».

Тайсон приваблює величезну аудиторію, він уже збирав багато глядачів. Тайсон – сторона «А». Усик повинен прагнути побитися з Тайсоном. Він має титули, які належали Тайсону. У Тайсона в туалеті повно цих поясів.

Візьми 30 відсотків і давай влаштуємо бій. Якщо ти переможеш Тайсона, то отримаєш 40 відсотків. Впишіть це в контракт і на цьому все. Тайсон все одно переможе», – сказав Ф'юрі-старший.

Раніше стало відомо, що бій Усік - Ф'юрі безкоштовно транслюватиметься в Україні.

Джерело iD Boxing
Оцініть матеріал
(102)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Усік завоював ці пояси так само як і Фьюрі, але на відміну від Тайсона він іх захистив.
Так, що хай Фьюрі іде лісом. 50/50 це жест доброї волі від Усіка.
Vladimir Semushin
Жлобяра старый,треснешь
kot2710
Домовитись про розподіл: переможець - 70%, програвший - 30%. Справедливо.
DIBUA
Тайсон був абсолютним чемпіоном - ні! Хоче стати то хай виходить в ринг. Не хоче то не хоче. Циган циганом - хай торгується
Злий Глобинець
В Усика три пояси, в Ф'юрі один. Усик свої три вже раз захистив. 75/25 на користь Сашка було б справедливо.
Гена Бурлака
Величие спорта это; сила духа и стремление к победе, а если кто-то выторговуется и продается то,... Папаша фьюри сводник сутенёр, и устрой в публичный дом своего сынка, там заплатят по его заслуге!
Oleksandr Kelym
Жадібні цигани! Іще куди не йшло ділити 70% ПЕРЕМОЖЦЮ і 30% переможеному - а то віддійте циганчуку 70% І ВСЕ! В УСИКА  ТРИ ПОЯСИ, ВІН АБСОЛЮТНИЙ ЧЕМПІОН У ПЕРШОМУ ВАЖКОМУ, ОЛІМПІЙСЬКИЙ ЧЕМПІОН - У ФЬЮРІ ОДИН ПОЯС: і розпатякувати хто з них видатніший боксер безглуздо!
Alex Suz
Яка жадібна пика
bassofon
Какой то цыганский развод. 
simon andre
Это пусть своему сынишке скажет а усику 50на 50 процентов иначе пусть с грушами боксирует этот байрон.
Бензар Євген
Які гидотні істоти ті Ф'юрі! Лячно їм битися з Усиком, бо багато шансів залишитися без поясу чемпіона! Тому вони вкотре вже використовують гнилу стратегію морального тиску і розхитування психіки протилежної сторони, роблячи вкиди про те, що бою то не буде, то буде, з гонораром порівну, не дивлячись на те, що Усик має чотири пояси WBA, IBF, WBO + The Ring, a y Тайсона один WBS тільки, спочатку заявляли, а коли Усик не мав зауважень, пішли далі та глумливо кажуть про 30%. Все робиться, щоби опонента розхитати та не дати йому спокійно підготуватися до бою і вийти на пік фізичної підготовки і моральної готовності до бою! Це каже про безчестя того створіння, яке звикло перемагати виключно завдяки своїм габаритам Кінг Конга, без яких він був би звичайним посереднім боксером, який відхватував би люлей у кожного другого блогера! Віримо у Олександра Усика і український незламний переможний дух!
Вадим Шварцбург
Остаётся согласится, но…. в случае реванша( Фьюри) прописать  соглашения 10 процентов последующей опции гонорара Фьюри.  Все! Подпишут нормальный контракт после этого.