Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 лютого 2023, 15:52
1479
3

Лестер – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Остаточний вихід із кризи або ще одна втрата очок

| Оновлено 25 лютого 2023, 15:52
1479
3
Лестер – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 25 лютого, у Лестері на стадіоні «Кінг Пауер Стедіум» відбудеться матч двадцять п'ятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Лестер» та лондонський «Арсенал». Стартовий свисток рефері Крейга Поусона з Ротерема прозвучить о 17:00 за київським часом.

Лестер


Колектив із графства Лестершир цього сезону переживає далеко не найкращі часи, оскільки ще перед початком кампанії тренерський штаб був попереджений про відсутність можливості керівництва спонсорувати серйозну трансферну кампанію, без якої в сучасному англійському футболі про серйозні перемоги вже не прийнято мріяти. У підсумку, «Лестер» під керівництвом Брендана Роджерса, який продовжує демонструвати видатну відданість клубу, розпочав чемпіонат із затяжної серії невдач, і на відрізку від початку серпня до середини вересня єдиним успіхом на його рахунку була перемога у серії пенальті у Кубку ліги над «Стокпортом».

Потім ситуація поступово стабілізувалася, «лисиці» почали здобувати очки зі завидною сталістю, але розпочався чемпіонат світу-2022 в Катарі, після якого непростий календар із матчами проти суперників рівня «Ліверпуля» та «Ньюксла» вибили ґрунт із-під ніг команди Роджерса. Зупинити черговий ланцюжок невдач удалось лише в районі початку лютого, коли навіть «Брайтон» втрачав очки на полі «Лестера» (1:1), а «Тоттенхем» узагалі отримав одразу чотири м'ячі у свої ворота (4:1). Поразка від «Манчестер Юнайтед» минулими вихідними (0:3) трохи вибивається з цього нетривалої серії успішних виступів, проте календар найближчим часом дасть футболістам із Лестершира додатковий шанс повернутися до смуги перемог. Чотири очки відриву від зони вильоту підказують, що успіхи команді дуже потрібні.

Арсенал


Перед початком вихідних лондонський «Арсенал» дізнався ім'я свого майбутнього суперника по 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА, і, мабуть, трохи засмутився, почувши назву лісабонського «Спортінга». Однак міжнародні баталії для колективу Мікеля Артети цієї весни розпочнуться лише на другому тижні березня, тоді як до цього команда має пройти через три доволі цікаві зустрічі в чемпіонаті, більша частина з яких пройде на рідному для неї «Емірейтс». У плані можливості набрати дев'ять очок за цей період суперники в особі «Лестера», «Евертона» та «Борнмута» виглядають цілком перспективно, проте тим же «ірискам» «каноніри» вже програвали.

Проте заповітні бали у чемпіонських перегонах лондонському клубу зараз дуже потрібні. І справа навіть не в тому, що «Манчестер Сіті», хоч і любить несподівано оступитися, не втомлюється переслідувати лідерів турнірної таблиці, а в тому, що «Арсенал» лише в попередньому турі зупинив серію з чотирьох зустрічей без перемог, яка серйозно вдарила по його завищених очікуваннях від поточного сезону. Хоча й бірмінгемська «Астон Вілла» з двома забитими м'ячами на своєму полі (2:4) була дуже близькою до чергової підніжки столичному клубу. У цілому, Артеті зараз непросто, оскільки до ротації він, як і раніше, практично не вдається, і футболісти від цього точно не стають злішими в спортивному плані.

Орієнтовні склади


«Лестер»: Ворд – Крістіансен, Фас, Суттар, Кастань – Тілеманс, Менді – Барнс, Дьюсбері-Голл, Тете – Іхеаначо.

«Арсенал»: Рамсдейл – Зінченко, Габріель, Саліба, Вайт – Джака, Жоржиньйо, Едегор – Мартінеллі, Нкетіа, Сака.

Не зіграють: Бертран, Джастін, Еванс, Меддісон – Ельнені, Жезус, Партей.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку команда Артети започаткує переможну серію. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Арсенал» (-1) з коефіцієнтом 2.18 за лінією Parimatch.

25 лютого, субота

«Лестер» – «Арсенал»
Лестер. Кінг Пауер Стедіум». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Крейг Поусон (Ротерем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:3
Parimatch
  • 5.00
  • 4.20
  • 1.68
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Лестер забьет 1.5
Remark
ТБ 2 в матче общий и гол в первом тайме (предположительно Арсенал должен забивать в первом).
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил