Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 лютого 2023, 00:52
5637
10

Сергій ПАЛКІН: «Феєнорд – це краще, ніж Арсенал»

Генеральний директор «Шахтаря» – про жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 25 лютого 2023, 00:52
5637
10
Сергій ПАЛКІН: «Феєнорд – це краще, ніж Арсенал»
ФК Шахтар Донецьк. Сергій Палкін

Генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін прокоментував результат жеребкування пар 1/8 фіналу Ліги Європи, згідно з яким «гірники» зіграють із нідерландським «Феєнордом» з Роттердама.

– У всякому разі це краще, аніж лондонський «Арсенал». Тому що нам спочатку оголосили, що суперником буде саме «Арсенал», і серце трохи йокнуло, та потім сказали, що це помилково. А Роттердам – знакове місто для нас: новий тренерський штаб Ігора Йовічевіча був представлений там влітку, тому для тренерів і клубу це подія знаменна. Хоча, якщо проаналізувати останні пів року відтоді, як ми почали виступи в чемпіонаті України та групі Ліги чемпіонів, мені здається, для нашого клубу жодної різниці, з ким грати. Адже випрацювано таку клубну ДНК, що дозволяє обіграти будь-якого суперника, або принаймні виглядати гідно, бо навіть програти можна гідно. Учорашній поєдинок показав, що із найскладніших ситуацій ми виходимо з високо піднятою головою. Найголовніше, що демонструємо характер і жагу до перемоги. Це важливо. А «Феєнорд» – дуже гарний клуб, добре нам знайомий, ми з ним грали. Вони дуже нам допомагають у благодійній діяльності, ми з ними добре співпрацюємо. Тому буде надзвичайно приємно знову приїхати до Роттердама й зустрітися з нашими добрими старими друзями.

– Які думки щодо шансів «Шахтаря» в цій Лізі Європи маєте особисто?

– Ми завжди маємо шанси, навіть у Лізі чемпіонів. Якщо серйозно, то сьогодні, в умовах війни, горизонт планування – максимум один-два тижні. І в клубі така ж ситуація з погляду планування і спортивних результатів. Тому йдемо від матчу до матчу. І я сподіваюся, що ми щодня ставатимемо кращими, адже прийшли нові хлопці, які освіжили команду. Наприклад, учора вийшов Кевін, і ті хвилини, що він був на полі, провів шикарно: забив гол, який вивів нас у наступну стадію. Це свідчить про те, що наші новачки – гравці з гарним рівнем, з характером. І я вірю, що вони від гри до гри допомагатимуть дедалі більше.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ворскла – Минай. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 11 травня 2024, 13:00 3
Ворскла – Минай. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Закарпатська команда буде значно вмотивованішою

Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 11 травня 2024, 15:30 296
Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені Львів»

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fant24
Сердце екнуло .Пусть не кривляется Палкин .Мой знакомый вчера ложился спать при счете 2 0 видя что шахтер никакой и шансов нет .Когда сегодня я ему сказал то он смеялся и не мог в это поверить.Так что они должны ещё вчера были ввлететь при такой игре и план их уже перевыполнен 
AnDiM
??? Ви ледь проповзли Ренн, який зараз в чемпіонаті взагалі ніякий. Те що вони забили лише 2 після скількох моментів - це просто чудо.
avk2307
Особенно прикольно, Що Роттердам для нас знакове місто.
А Роттердам + взагалі   хороший проект
WildeKater
Хотя теоретически может и Арсенал лучше был. Ибо для Феенорда эт борьба в важном еврокубке, а для Арсенала это акая-то второстепенная хрень которая отвлекает от борьбы за первоге за хер знает сколько лет чемпионство))
Первый Среди Равных
Спасибо кэп.
WildeKater
Быть того не может. Отчёт аналитиков заказали для такого вывода? 
Деда Крутой
Лучше, в чем, что вылетят со счетом 3-0, а от Арсенала 5-0 и выше.