Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 лютого 2023, 00:48
5172
1

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Феєнорд – фаворит. Це буде важкий матч»

Хорватський спеціаліст – про жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 25 лютого 2023, 00:48
5172
1
Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Феєнорд – фаворит. Це буде важкий матч»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ігор Йовічевіч

Головний тренер донецького «Шахтаря» Ігор Йовічевіч оцінив результат жеребкування 1/8 Ліги Європи, який обрав у суперники «гірникам» «Феєнорд» з Роттердама.

– Перше відчуття – їдемо у місто, де все розпочалося. Роттердам для нас був точкою нашої свіжої історії та шляху. Повернутися туди – приємно. А команда дійсно топова. Бачите, як «Феєнорд» сильно виглядає – були першими в групі ЛЄ, йдуть лідером чемпіонату. Так що нема легких суперників. Поважаємо їх, це буде важкий матч. Можна сказати, що вони фаворити. Ми будемо битися до кінця. Віритимемо, що диво може трапитися ще раз. І з тим натхненням їдемо спочатку у Варшаву, а потім у Роттердам.

– Кожного разу ви кажете, що опонент є фаворитом, але ми проходимо далі. Чи можна сказати, що ця філософія вам грає на фарт?

– Я б не сказав. Тільки подивіться на бюджет цих команд та вартість самих футболістів. Думаю, що це відіграє важливу роль у футболі, але не завжди фаворити виграють. Це така гра, що може відбутися багато речей впродовж 90 хвилин. Той день мусить показати, що ти кращий. Це наша філософія – йти від матчу до матчу та вірити, що неможливе стане можливим, – розповів Йовічевіч.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.