Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 лютого 2023, 16:48
254
0

СТАХОВСЬКИЙ: Країни витрачають мільйони, щоб допомогти Україні перемогти

Екстенісист – про боротьбу проти рашистських окупантів

| Оновлено 24 лютого 2023, 16:48
254
0
СТАХОВСЬКИЙ: Країни витрачають мільйони, щоб допомогти Україні перемогти
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Стаховський

37-річний киянин Сергій Стаховський поділився емоціями від війни України з рашистами, яка у повномасштабному обсязі розпочалася рівно рік тому – 24 лютого 2022 року.

«Найважче – це бачити розпач людей, які втратили все, втратили свої сім'ї, втратили своїх дітей, втратили дім. Ступінь втрати всього різна… Але розпач, горе, руйнація – це те, що справді важко прийняти.

Я одержав сотні повідомлень від своїх колег. Це важко, бо вони мають своє життя. Що вони можуть сказати, що їм шкода? Я знаю, що їм шкода, і вони кажуть це, але більше нема чого сказати, бо це незручна ситуація, коли я перебуваю в окопах, а вони живуть своїм життям», - зізнався Стаховський.

Крім цього, Сергій Стаховський підтвердив прагнення домогтися заборони на участь спортсменів з рф та рб у будь-яких міжнародних стартах.

«Йдеться про спортсменів, які не висловили свою позицію, які не кажуть, що вони проти війни, які не кажуть, що вони проти вторгнення в Україну, які фактично нічого ніде не сказати. Коли йде війна, справа не в тому, чи підтримують вони, чи ні. Справа в тому, чи допустимо вбивати, чи допустиме вторгнення в іншу країну. Країни витрачають мільйони доларів, щоб допомогти Україні виграти війну, і при цьому вони платять мільйони доларів росіянам, які потім повертаються податками. Це дивно», – заявив Стаховський.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.