Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 лютого 2023, 15:02
390
0

В’ячеслав БОБРОВ: «Зробили багато помилок та відпустили італійців»

Форвард збірної України прокоментував поразку в матчі проти Італії

| Оновлено 24 лютого 2023, 15:02
390
0
В’ячеслав БОБРОВ: «Зробили багато помилок та відпустили італійців»
fbu.ua. В’ячеслав Бобров

Збірна України поступилася Італії (75:85) і втратила шанси потрапити на Кубок світу. Форвард «Будівельника» В’ячеслав Бобров провів непоганий матч проти «Скуадри Адзурри», але цього виявилося недостатньо.

«Емоційно було важко, дуже гучний зал. Ми зробили багато помилок та відпустили італійців вперед. Я вважаю, що ми добре грали, показали гарний баскетбол, але було недостатньо боротьби від нас. Ми не влучили багато вільних кидків. Італійці влучили, були агресивні на підбиранні. У нас було багато втрат на передачах. Важкувато було грати, адже нас було лише 10. Нам не вистачило Володимира Конєва, Анатолія Шунделя.

З Нідерландами гратимемо на 120 відсотків, нам потрібно вигравати перед нашими фанами. Ми хочемо закінчити кваліфікацію на мажорній ноті, хоч і знаємо, що вже не можемо вийти на чемпіонат світу. Для себе будемо викладатися на сто відсотків.

Пройшов рік, як терористи вторглися в Україну. Емоційно було важко, але лише перші хвилини, адже всі знають, що на нас велика відповідальність не тільки за себе, а й за всю Україну. Ми ніколи не забуваємо про війну, ми знаємо, що наші рідні, друзі, вболівальники вдома. Всі ми чекаємо на головну перемогу України», – сказав Бобров.

У неділю, 26 лютого, збірна України зіграє в Ризі проти Нідерландів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.