Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 27 лютого 2023, 13:45
1435
2

Мілан – Аталанта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 26 лютого о 21:45 за Києвом

| Оновлено 27 лютого 2023, 13:45
1435
2
Мілан – Аталанта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

26 лютого на «Сан-Сіро» пройде матч 24-го туру Серії А, в якому «Мілан» зустрінеться з «Аталантою». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Мілан

Команда спромоглася вийти з того спаду, що супроводжував старт нинішнього відрізку. Після поновлення сезону червоно-чорні змогли обіграти слабку Салернітану, але після цього вилетіли з кубка та Суперкубка, причому в останньому поступилися 0:3 Інтеру. А в рамках Серії А не вдалося виграти 5 турів поспіль, у тому числі програли поспіль Лаціо, Сассуоло і тим же нерадзуррі. Але потім вдалося переламати становище. У Лізі чемпіонів плей-оф стартував із домашньої перемоги над Тоттенхемом - за досить рівної гри єдиний гол забив Браїм Діас. При цьому такий самий рахунок, 1:0, був зафіксований і в Кальчо. Так вдалося виграти у Торіно вдома і з Монцею на виїзді. У результаті вдалося закріпитися в лідируючому квартеті, щоправда, не варто переоцінювати мінімальні, часто досить натужні перемоги.

Аталанта

Клуб ставить перед собою найвищі цілі. Тим більше, що зараз, цього сезону, треба показати, що 8-е місце минулого сезону було разовим провалом. Зараз, коли вже в розпалі 2-е коло нового розіграшу Серії А, зрозуміло, що підопічні Джан П'єро Гасперіні зможуть додати, і фінішувати вище, ніж у 2022 році. Але при цьому залишається відкритим питання, чи вийде потрапити назад, до Ліги чемпіонів. Тим більше, що величезний штраф Ювентуса фактично вивів із боротьби важливого конкурента. Втім, сильних претендентів у Кальчо вистачає, а бергамаски все ще допускають осічки типу 0:1 із Сассуоло або 1:2 із Лечче.

Статистика особистих зустрічей

Мілан мав 3 перемоги поспіль. Але в серпні Аталанта змогла взяти бодай нічию - до речі, тоді рахунок відкривав Маліновський, який тоді ще грав у Бергамо.

Прогноз

Букмекерські контори схильні чекати на перемогу вдома Мілана. Але й він не так вже й ожив, і Аталанта на спаді. Рекомендуємо ставити на те, що в цьому поєдинку буде зафіксовано тотал менше 2,5 голів з коефіцієнтом – 2,05 за Parimatch.

Parimatch
  • 2.23
  • 3.52
  • 3.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ТУХЕЛЬ: Потрібно було забивати третій. Реал перетворив 2 моменти на 2 голи
Футбол | 01 травня 2024, 02:59 0
ТУХЕЛЬ: Потрібно було забивати третій. Реал перетворив 2 моменти на 2 голи

Головний тренер Баварії прокоментував матч проти Реала у 1/2 фіналу ЛЧ

Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру
Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2
Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VK-Sport
той випадок, коли наче вивіска матчу виглядає міцно, але не виправдовує очікування. Мілан в глибокій кризі, Аталанта на спаді і перебудовується. І для українського глядача стало менш цікаво після переходу Маліновського в Марсель. Обидві команди не покажуть якісний футбол.
Remark
Милан итб1 и скорее всего Милан гол во втором тайме.